No ja mam 168cm. Bajk mam 17" a je to S-ko a od vacsiny znaciek mi S-ko aj sadne. Viac ako do 18" by som nesiel, ale treba pozret aj dlzku ramu, bolave krize niesu nic prijemne
No ja mám 182cm a rám L(20"),sedí mi ako uliaty.Myslím,že aj dosť záleží od geometrie,nie vždy musí tá veľkosť sadnúť podľa tabuliek.Najlepšie vyskúšať.
ja mam zase 179cm a mam Mko a je mi "len tak tak",hoci urcite uz aj Lko by mi bolo,lepsi je mensi ram,lepsie sa ovlada.Pomaham si sedlom do zadu a rajdami trocha nizsie,ale aj lastovicky vedia zrobit dobry posed som zistil.Tebe by to Mko,vyskusaj sadnut aj na Sko,ale skor M.
Neviem ako moze stacit na vysku 170cm bicykel s ramom 17". Ako som uz pisal, ja mam asi 176, ram 19", sedlovka 35cm, sedlo Fizik Nisene - to tiez nepatri zrovna medzi nizke a vyskovo mi to je len tak tak. Ak sa bavime o bikoch v normalnej cene, t.j. napr. do 25tis, tak vacsina z nich nebude mat seriovo 50ku sedlovku, ale maximalne tu 35ku a v takejto zostave to na 170cm stacit urcite nebude. Ale nech si chalan kupi tu 17ku a nech napise aka mu je... Nehovoriac o tom, ze ten ram bude aj kratky.
Zdar.
Neviem ako moze stacit na vysku 170cm bicykel s ramom 17". Ako som uz pisal, ja mam asi 176, ram 19", sedlovka 35cm, sedlo Fizik Nisene - to tiez nepatri zrovna medzi nizke a vyskovo mi to je len tak tak. Ak sa bavime o bikoch v normalnej cene, t.j. napr. do 25tis, tak vacsina z nich nebude mat seriovo 50ku sedlovku, ale maximalne tu 35ku a v takejto zostave to na 170cm stacit urcite nebude. Ale nech si chalan kupi tu 17ku a nech napise aka mu je... Nehovoriac o tom, ze ten ram bude aj kratky.
Zdar.
ono to nie je len o tom aký je človek vysoký.. mám 171 a pre mňa je 18-ka maximum, ďalej ani omylom.. tam ide o viac vecí ako len o výšku, záleží akú má chalan postavu, dlhé nohy, krátke nohy, ovisnuté balls, neovisnuté balls.. (sorry dámy za výrazy)
nejde iba o vysku postavy - rozmerov mas viac ...
pohladaj info tu na fore (existujuce vlakna a prispevky)
existuju kalkulacky, do ktorych ked nahodis svoje rozmery, tak ti mozu pomoct - vsetko to tu kdesi bude
a hlavne si pozri celu geometriu bajku - rozne typy ramov od jedneho vyrobcu budu mat urcite odlisnu geometriu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zdar.
Zdar.
ono to nie je len o tom aký je človek vysoký.. mám 171 a pre mňa je 18-ka maximum, ďalej ani omylom.. tam ide o viac vecí ako len o výšku, záleží akú má chalan postavu, dlhé nohy, krátke nohy, ovisnuté balls, neovisnuté balls.. (sorry dámy za výrazy)
pohladaj info tu na fore (existujuce vlakna a prispevky)
existuju kalkulacky, do ktorych ked nahodis svoje rozmery, tak ti mozu pomoct - vsetko to tu kdesi bude
a hlavne si pozri celu geometriu bajku - rozne typy ramov od jedneho vyrobcu budu mat urcite odlisnu geometriu