Nazdar , rozhodol som sa kupit prednu vidlu na moj bike , lebo to co tam mam za vela nestoji a rozhodujem sa pri tychto : SR Suntour XCP75-LO , Manitou Six , RST T5 , proste nieco v takejto cenovej kategorii.. cca 2-3 tisicky, popripade poradte neico obdobne....
Ps: cital som vela ze ta Suntour je tvrta , xcel by som napisat,ze mam skoro 95 Kg, tak mozno mi ani velmi tvrda nebude ...
cau ja ti urcite radim tu santuru lebo ako jedina ma olej a ma lockout a co sa tyka tuhosti a tym padom aj zivotnosti tak si pozri nove velo kde laboratorne testovali aj tuto vidlu a na velke prekvapenie bola dost tuha, tuchsia nez sida za dvacku. rst urcite nie nechce sa mi rozpisovat preco ale kazdi bajker vie preco. a zas sixka je mozno akoze znackovejsia ale je velmi subtilna,tazka a na tvoju vahu velmo mekka. jedina nevihoda santuri je v tom ze sa nedaju zohnat nahradne dieli ale co asi nie je dolezite prividle v tejto cene. inak este jedna rada porozmyslaj nad zakladnim axonom od santuru v cene okolo 4000Sk co nieje az o tak moc nez si chcel dat ale kvalita je ohodne vyssia napr. 30mm vonkajsie nohy, lockaut z rajd, vaha, ale aj vzhlad. dufam ze som ti poradil cau.
ahoj uz som mal alebo skusal jazdenim vseliake vidli a tak ak smiem povedat moj nazor tak RST nieje moc dobra aj ked ma asi najlepsi chod ale striela no a suntoura tak za 3990 mas DURO D ktora je uz freeridova takze by mala zniest aj tvoju vahu skusal som ju ja a ja mam 88 kg a skoro 2 metre takze vpohode ma 130 mm zdvihu a olejove tlmenie ktore je aj funkcne nie ako na axonach(servisoval som ju).a keby si kupil manitou tak nic nepokazis ale to je vydlica pre mensie kubaturi a urcite nie na blbnutie.Ja odporucam v tejto cenovej hladine DURO D od SUNTOURU jednoznacne je cela cierna s 32 mm nohami.neni o com a je dobra na tie prachy.
Hej ta DURO D by bola najlepsia ale podla toho na co ju xces... so 130mm zdvihom by som sa na XC nepachtil... a taky detail ze DURO nema navarky na Vecka...
SIX by sa asi pod tebou zlomila , RST je tiez maslo takze jedine asi ten axon aj ked o funkcnosti radsej ani nerozpravam...
no tak ta vydla ma si za sebou svoje dobre casi ked je to 2003.a ak bola jazdena na kotuci tak o to je to horsie.a na tvoju vahu sa mi to nezda ako dobry napad.
akoze kupit od ruky taku marzosku ta moze byt trebars aj z roku 2000 furt bude dobra ked ju nemal dajaky prasak... ale ta JUdy to uz asi bude mat fakt za sebou, predsa len elastomer+pruzina...
do riti v shope som ju rozoberal a cena tej vidli bola 4095 sk takze neviem o com basnite.Axonou je niekolko druhov.Ak viem tak si vybera z 2 tisicovych vidiel a nie z 10 tisicovych tak mu radte take ako chce a nepoucujte inych.dokonca ten axon mal aj uzamikanie a po oleji ani znamka len nejaka patrona s nejakym plynom
Axon nie je nic extra pokial sa bavime o tej najnizsej ale vyssia verzia sa uz da,predsa len je to pre suntour daco ako topmodel .Ale plne odporucam zobrat bajk ktory mal tu pilot,lebo ta uz aj zanieco stoji.Judy je prilis tvrda a rst neber ani do uvahy.
2RA - nemozes to pochopit.pre mna za mna nech si kupi aj shivera ale koscj hovoril o tom ze axona za 4 tisic neexistuje tak som mu oponoval.Myslis ze ma bavi sa hadat.ja sem uz nic nenapisem lebo hned ako sem ktosi cosi napise hned ho buzerujete.pojdem ju odfotit a poslem vam ju aby vam bolo lahsie pri srdci.majte sa a ty si kup nieco na co mas a nepitaj sa na fore ludi lebo kazdy ma rad nieco ine a inu znacku takze a chlapy poznamky si nechajte.cafte
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
SIX by sa asi pod tebou zlomila , RST je tiez maslo takze jedine asi ten axon aj ked o funkcnosti radsej ani nerozpravam...