Na tie longusy sa neoplatí hovoriť nič. Čo som od longusu kúpil, to bolo na nič a tie ich tacháče vyzerajú hrozne. Mimochodom včera mi došiel pozdrav od číňana. Dodacia doba? DVA TÝŽDNE! To by bez srandy tromflo väčšinu SK obchodov a to ide pritom cez pol zemegule (že ma vôbec prekvapuje ako je tento štát zaostalý...)
O týždeň môžte čakať podrobnú recenziu na SD-563A.
aj ja mam sigmu bc 1009 a max spokojny,hlavne upinanie je suprove,predtym som mal dvoch cinanou z tesca, jeden som stratil pri prvej ture po lese.. ani nevsimol kedy mi vypadol...druhy vypovedal ked ma chytil dazd..na displej mi naskocilo čoro-moro..a bol v riti....niesme taky bohaty aby sme kupovali shity z tesca....fakt sa oplati priplatit a mas pokoj!!! ja mam pokoj uz 2500km!!
Ja má SIGMU BC 1609 a som zatial velmi spokojný a kedze otázka znela: aku znacku cyklopocitaca tak ja by som odporucil asi Sigmu (myslím, že budeš spokojný)
osobne mam skusenost aj z toho Lidl, bohuzial sa po jednej sezone pokazil pre mna z neznamych pricin...a samozrejme uz som nevedel najst doklad o kupe, nakolko je tam zaruka, ale kupili sme dalsi a ten funguje(doklad o kupe sme samozrejme uz odlozili)...myslim, ze v cenovej kategorii do 15eur su takmer vsetko cyklopocitace vyrobene(minimalne cip)v Cine, takze ci to bude Sigma, Lidl (Crivit)alebo ten v Tescu je jedno,(dolezite je,ake funkcie ocakavas) v pripade reklamacie by si nemal mat problem to vyreklamovat v spomenutych obchodoch...
...myslim, ze v cenovej kategorii do 15eur su takmer vsetko cyklopocitace vyrobene(minimalne cip)v Cine, takze ci to bude Sigma, Lidl (Crivit)alebo ten v Tescu je jedno...
takmer vsetky su vyrobene v Cine, na cene nezalezi
dnes som kupil novy bike a aj sigmu 400 nema sice vela funkcii ale som prrekvapeny jak rychlo mi ukazuje aktualnu rychlost oproti teskacom co som mal do teraz , ukaze mi aktualnu rychlost , km prejdene za na den , za sezonu , prejdeny cas , hodinka cena 10,90e
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/computer-sigma-bc-509/1940
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/computer-ciclosport-cm-21/2695
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/computer-sigma-bc-1009/1815
mám sigmu (1609 za cca 20€) a spokojnosť
O týždeň môžte čakať podrobnú recenziu na SD-563A.
takmer vsetky su vyrobene v Cine, na cene nezalezi