ake funkcie vyzadujes? ja mam Longus Mach-2 za 360 sk predtym som mal cosi z kauflandu za 200 a malo to tie iste funkcie ale bolo to z takeho shitneho plastu a pukol display . Ten longus ma : aktualna a priemerna rychlost (mile alebo kilometre), denna vzdialenost ,celkova(odo), priemerna rychlost, hodinky , cisty cas jazdy a maximalku este scan
ale nevedel by si o nejakej sigme alebo cateye lebo som počul nehovorím že je to pravda že longusi su shity ale tento sa mi celkom pozdava na akej stranke ho najdem
Na skatulke mam stranku www.paul-lange-oslany.sk .Najlepsie bude ked zajdes do obchodu a opytas sa co maju. A na to ci su shity ti poviem asi tolko ze pokazit sa moze vsetko a za tu cenu je to myslim fajn samozrejme dnes je uz na vsetko 2 rocna zaruka. Od cateye je za 500 zakladny model Velo 5 ktori ma este menej funkci ako ten longus , chyba mu priemerna rychlost co je dost zaujimavy udaj(sice sa da zaratat po jazde ale pocas jazdi asi tazko ) a ani vzhladom sa mi nepaci , od cateye by slo vybrat keby si chcel daco za 1000 a viac , to je moj nazor
tak tak. treba vedieť či využiješ. mne osobne by bol taký drahý na prd, takže .. ale zato neaký proffesionalnejší bajker by potreboval a neviem prečo by ho malo hrisť svedomie
pozeram, ze si moderatori dali nejakeho dlheho slofika...
chcelo by tento offtopic presunut niekde, kde by pomohol aj dalsim "hladacom cyklocomputerov"
ja mam tento a som dost spokojny.
jedina nevyhoda je, ze po vybrati baterky sa nuluje, ale bateria vydrzi dlho. ma 9 funkciii, a nechapem preco teraz stoji 319 ked minuly rok stal 299, ale nevadi. vsetko mas tuna: module=catalog&thumb=yes&cPath=3_156&IDKellys=bl89lffddvhk9t5c7rajt8o5e1[/url]
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://aplikacie.slovenska.sk/wobj/?profile=57
skús sa pozreť na BLACKBURN Delphi 6.0
to máš ako ked si niekto kúpi bike za 10 a niekto za 100...
chcelo by tento offtopic presunut niekde, kde by pomohol aj dalsim "hladacom cyklocomputerov"
super, dikes
jedina nevyhoda je, ze po vybrati baterky sa nuluje, ale bateria vydrzi dlho. ma 9 funkciii, a nechapem preco teraz stoji 319 ked minuly rok stal 299, ale nevadi. vsetko mas tuna: module=catalog&thumb=yes&cPath=3_156&IDKellys=bl89lffddvhk9t5c7rajt8o5e1[/url]