stacia mi zakladne funkcie (i ked taky teplomer ma laka ), kable uz moc nechcem, tak preto som pozeral po bezdrotovych (?vela zeru?), taktiez by som sa chcel opytat na znacku Trelock, nakolko som este o takej nepocul
na teplomer sa vykasli, vies ako je to s teplomerom, ked je na slnku, tak teplota vyskoci, ked v tieni, tak klesa, ked boli tie skoro 40 stupnove tepla, tak mi ukazoval na slnku aj 49
sigmu drotovu (starsiu nejaku) som mal aj na starom biku, je to osvedcena znacka, akurat mam teraz nieco so snimacom, ale to neriesim... na teplomer si nepotrpim, ja len tak
mal som uz par tachometrov, ale chcem nejaky schopnejsi, ktory staci raz nastavit a potom uz len maximalne vymenit baterku... idealne bez kablov
neviem, ale osobne by som dal prednosť prestížnym cyklocomputerovým značkám ako napríklad cateye.. ja mám cateye tomo xc, ten prežije všetko, nenaprší doňho, mám tam všetko čo potrebujem..
ja mam tiez ten isty cateye a som spokojny fachci uz 9 rokov a nic mu neni iba som pretrhol kabel no to podla mna nie je zavada
ok
robim si zalusk na ten vyssi model, ktory je, myslim, o kilec drahsi, no ma tu funkciu, ze po vybiti/vybrati baterie si "pamata" vsetky hodnoty, co moze byt dost uzitocna funkcia
ak ho kupim, tak dufam, ze o nom budem moct pisat chvalospevy
kaslite na tachometre .. ja uz zrejme na novy bike nedam na cestaku nemam uz 10 rokov a dobre sa mi slape .. jedine sa mi paci vediet kolko casu som stravil krutenim pedalov z casu co som von ... na horskom
Ja som kupil na ziletku bezdrotovy computer TESCO za asi tri stovky Zatial funguje bez problemov, funkcie ma vsetky co ma mat, dnes totalne zmokol a nevadilo mu to. Akurat uchytenie je take trosku divne, na horskom by to asi neprezilo.
Na novy horsky som dal starucky Cateye Tomo - s tym je ale problem ze mi rata cas nie automaticky ale odkedy ho zapnem pokym ho nevypnem Potom jedna kofolka hore na kamziku ma za nasledok priemerku 3,3 a podobne...
Prave pozeram ze ten Kellys vyzera presne ako ten moj TESCO komp cize ocividne rovnaky vyrobca... Akurat ten moj ma len 9 funkcii - najme nema teplotu a uchovavanie dat pri vymene baterky. Ale zato je o 5 stoviek lacnejsi...
Vysielac je by som povedal mega velky... ale uchytava sa to dvoma eska paskami, takze to drzi poriadne. No na horsky by som ak tak dal asi skor kablovu verziu...
potrebujem zohnat niekde drziak na cateye tomo, nevie niekdo o niecom, kde by som splasil? ukradli mi bike a tachacik mi zostal, mam novy bike a drziak mi len chyba?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na teplomer sa vykasli, vies ako je to s teplomerom, ked je na slnku, tak teplota vyskoci, ked v tieni, tak klesa, ked boli tie skoro 40 stupnove tepla, tak mi ukazoval na slnku aj 49
mal som uz par tachometrov, ale chcem nejaky schopnejsi, ktory staci raz nastavit a potom uz len maximalne vymenit baterku... idealne bez kablov
neviem, ale osobne by som dal prednosť prestížnym cyklocomputerovým značkám ako napríklad cateye.. ja mám cateye tomo xc, ten prežije všetko, nenaprší doňho, mám tam všetko čo potrebujem..
ja mam tiez ten isty cateye a som spokojny fachci uz 9 rokov a nic mu neni iba som pretrhol kabel no to podla mna nie je zavada
Cca 10 mesiacov
robim si zalusk na ten vyssi model, ktory je, myslim, o kilec drahsi, no ma tu funkciu, ze po vybiti/vybrati baterie si "pamata" vsetky hodnoty, co moze byt dost uzitocna funkcia
ak ho kupim, tak dufam, ze o nom budem moct pisat chvalospevy
Na novy horsky som dal starucky Cateye Tomo - s tym je ale problem ze mi rata cas nie automaticky ale odkedy ho zapnem pokym ho nevypnem
Vysielac je by som povedal mega velky... ale uchytava sa to dvoma eska paskami, takze to drzi poriadne. No na horsky by som ak tak dal asi skor kablovu verziu...
takto vyzera bezdrotovy aj s vysielacom:
http://direct.tesco.com/product/images/?R=100-6555
tu je kablovy:
http://direct.tesco.com/product/images/?R=200-8277