Rozmýšlaľ som nad Schwalbe Smart Sam (ten sa mi veľmi páčil, že vraj sa pomaly opotrebováva, v teréne je výborný a vďaka tomu stredovému diamantovému behúňu je dobrý aj na ceste) vo verzii AlpenCross so zosilnenými bokmi proti prerazeniu, ale tie sa vyrábajú iba v šírke 2.25. Potom ešte Little Albert so SnakeSkin ochranou proti prerazeniu...
Ďalší kandidáti Maxxis Ranchero (na mokrom a vlhkom podklade že vraj bieda), ...doplňte.
Mal by to byť univerzálnejší plášt na celý rok prevahou jazdy v teréne, ale nemal by ma moc brzdiť ani na asfalte...
Fórum som si prešiel, ale moc múdrejší niesom.
Ktory ma, alpencross alebo light? Light idem teraz nahadzovat snad boky nedopadnu tak ako u Pointera. Na mojich Nobby Nic-koch sa to zatial nestalo.
tak tak veru aj ja si velmo pochvalujem su fakt dobre
veru... ziadna nahoda... je to chyba jazdca... ten plast na fotke mas prerezany o nejaky suter alebo tak... urcite to nie je snakebite. toto sa o rafik neda seknut...
kedze jazdim teraz prevazne spevnenych cestach, zjedol mi ho asi asfalt
napísal som snakebite? tak to som so pomýlil, myslel som som normálne prerazenie boku plášta (tak ako to je na obr.), zrejme skĺznutím plášta po ostrej hrane kameňa...žiadne sekanie duší
Možno ma pomýlilo, že ako som čítal katalóg Schwalbe tak oni tam práve špeciálne vyztuženie bokov plášta nazývajú SnakeSkin™
Ktory ma, alpencross alebo light? Light idem teraz nahadzovat snad boky nedopadnu tak ako u Pointera. Na mojich Nobby Nic-koch sa to zatial nestalo.
Light verziu 2,1