Potreboval by som nejaky plast na DH, nic extra, len nieco pre zaciatocnika, ale co ma udrzi, a aby som sa vedel aj nahnut. Sirku by som xcel do 2.35, a cenovo som na tom tak, ze ked su kvalitne, a vydrzia fakt vela, tak radsej zaplatim, ale urcite do toho nebudem davat nad 800-1000sk.
Zatial budem menit len zadny, a potom predny.
nuz plast, co ta udrzi vela nevydrzi, pretoze bude mat makku zmes. ak bude tvrdy, tak sa bude smykat. kludne zober ten nevegal v 2.3 ale je to kompromis hlavne vzhladom na tvoje poziadavky.
no popozeram sa po obchodoch zajtra, na nete tiez, a potom uvidim co z toho.
nasiel som Ritchey Comp Z-Max 2.35, Kendy som si pozrel, ale moc drahe su pre mna.
Maxxis swampthing 2.1ky som mal davnejsie, a dobre boli celkom, a z toho 2.35ky su tiez, ale uz su drahe trosku, alebo maxxis minion 2.35
ja som mal continental gravity 2,35 bol dobrý ale rýchlo zišiel a na donovaloch som s ním mal problém ale prezul som conti. diesel 2,5 a aj ten je celkom fasa dobrý pomer cena/kvalita by som povedal že lepší ako gravity a o dosť.
Ja by som bral Maxxis HighRoller 2.35. Ak dozadu, staci zmes 70a, ten je lacnejsi. Dopredu aspon 50ku, ten ale stoji kolo 950Sk. Swampthing a Minion su uz viac do blata. Ten HR je dost univerzalny.
Ja by som bral Maxxis HighRoller 2.35. Ak dozadu, staci zmes 70a, ten je lacnejsi. Dopredu aspon 50ku, ten ale stoji kolo 950Sk. Swampthing a Minion su uz viac do blata. Ten HR je dost univerzalny.
Ja by som isiel tiez do highrolleru, mam ho ja aj kamarat a nemozem nadavat aj ked uz budem davat novy skusim nieco ine, ale kup si 2,5 lebo maxxis robi uzke plaste. Napr tioga 2,35 factory dh je sirsia ako 2,5 highroller-overene...
len si tu factory dh nekupuj hlavne, lebo niektory si ju kubuju koli brutalnemu vzoru a velkemu gripu ale v zakrute by si to skor ustal na galuske ako natej potvore a este je ktomu aj velice tazka...
rozmyslam, lebo ked ideme na bike, tak sa tam vacsinou pripletie aj cesta, do mesta cez hlavnu strasit ludi a tak, cize ked si kupim nejaky kvalitnejsi, ten ma pekne udrzi zo svahu, ale nevydrzi ani sezonu asi
Fakt ti radim ten HR. Co sa tyka sirky, 2.5" ma 60mm. Jazdim ho 3 roky 42a a 50a zmes. Momentalne len 50. Je to univerzalny plast s mensim odporom ako Swampthing. Mal som aj Swamp aj Mobster. Ak nejazdis vylozene blato, tak HR je ideal a zvladne aj to blatko, ale zas nieje to spike. Pozri si nejaky DH pretek na slovensku, ale aj v zahranici. Co sa tyka Maxxisu, je to najjazdenejsi plast.
maxxis minion 2.35 vpredu a60 a vzadu a50 a uplna pohoda. drzi v terene a ana ceste sa tiez da (aj ked odpor a hluk tam je). ale aj ten highroler do zadu nemusi byt zly.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kenda nevegal 2.5 drát.
tak ten jemny si odmyslime, ale povedzme ze amatersky, a sirka do 2.35
nasiel som Ritchey Comp Z-Max 2.35, Kendy som si pozrel, ale moc drahe su pre mna.
Maxxis swampthing 2.1ky som mal davnejsie, a dobre boli celkom, a z toho 2.35ky su tiez, ale uz su drahe trosku, alebo maxxis minion 2.35
Ja by som isiel tiez do highrolleru, mam ho ja aj kamarat a nemozem nadavat aj ked uz budem davat novy skusim nieco ine, ale kup si 2,5 lebo maxxis robi uzke plaste. Napr tioga 2,35 factory dh je sirsia ako 2,5 highroller-overene...