Čaute.Idem si kúpiť novú vidlu a neviem aký tam mám dať zdvih,či 100mm alebo 120mm,aby som výrazne neporušil geometriu rámu,prinajhoršom aby som ho nezlomil.
Bicykel mám Merida matts TFS 100D. Tu je geometria rámu (mam veľkosť 18) http://www.merida.sk/UserFiles/File/11_Geometry/Matts_TFS_Comp.pdf
aku vidlu si chces kupit? mozes tam dat 120 ale viac už nie. ja mam podobny bike matts tfs 200d a uz tam mam tretiu 120ku a zatial nebol ziaden problem.
na suncycle ju maju za 200€. len s tym ze je lockout na riaditka a zdvih 100mm. ak chces tak skus im do suncycle.sk napisat ci sa neda pred kupou zmenit zdvih na 120 ked chces 120mm. a usetris 50€
na suncycle ju maju za 200€. len s tym ze je lockout na riaditka a zdvih 100mm. ak chces tak skus im do suncycle.sk napisat ci sa neda pred kupou zmenit zdvih na 120 ked chces 120mm. a usetris 50€
To je ale len lite verzia.Nema regulaciu kompresie.
E*****n z TT je nad moj rozpocet E*****n 5100 kč + postovne 250 kč + za prevod si banka vypita cca 7-8€ + pumpa 23€ to je dost
a ty ako pocitas??? pri dnesnom kurze 25,310czk=1 euro ta to vide 211eur+8eur prevod+ 23 eur pumpa...a stale si pod 250 eur to je lacnejsie ako to co si postol ty a pritom bude ovela cistlivejsi
EDIT: henten co si postil stoji 250 eur a totu este nemas pumpu
z TT pri tych cenach so si udal to stoji aj s pumpou 242 eur
aj tak si spravil blbost len 7 eur navyse stacilo a mal by si vidlu ktora je citlivostou uplne niekde inde ale mas pravdu uz to riesit nebudem je to tvoj problem
aj tak si spravil blbost len 7 eur navyse stacilo a mal by si vidlu ktora je citlivostou uplne niekde inde ale mas pravdu uz to riesit nebudem je to tvoj problem
Teraz mam RST Gilu.Oproti tej je kazda vidla vinikajuca a zvisne peniaze dam chlapovi v servise co mi tu vidlu nahodi,preto tam mam malu rezervu.
toto je ale taka logika na kratku dobu....ano chvilu sa ti to bude zdat super.....ale vidlu nekupujes na jednu sezonu....a ked je moznost priplatit si IBA 7 eur a mat vidlu ktora je omnoho citlivejsia tak nieje co riesit...by som hentu objednavku vystornoval a objednal z tuning-testu lebo toto je take kratko dobe setrenie penazi....teda vlastne to ani nieje setrenie penazi lebo usetris len sedem eur..... mne to pride tak ze si lenivy vystornovat uz objednanu vec....lebo nechapem logiku ked za tak malicko mozes mat ovela lepsiu vidlu a ty zoberes radsej o 7 eur lacnejsiu ale menej citlivu
toto je ale taka logika na kratku dobu....ano chvilu sa ti to bude zdat super.....ale vidlu nekupujes na jednu sezonu....a ked je moznost priplatit si IBA 7 eur a mat vidlu ktora je omnoho citlivejsia tak nieje co riesit...by som hentu objednavku vystornoval a objednal z tuning-testu lebo toto je take kratko dobe setrenie penazi....teda vlastne to ani nieje setrenie penazi lebo usetris len sedem eur..... mne to pride tak ze si lenivy vystornovat uz objednanu vec....lebo nechapem logiku ked za tak malicko mozes mat ovela lepsiu vidlu a ty zoberes radsej o 7 eur lacnejsiu ale menej citlivu
Ked si neda poradit tak to radsej neriesme Viem o co ide a miso ma pravdu po tvojej novej vidle o mesiac 2 budes chcet este viac citlivejsiu ale bo verzii z TT uz ani viac citliva nemoze byt robis chybu chlape
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
-15% SR SUNTOUR REE015 puzdro Raidon/Epicon RS17
3,39 € -15%
MOC 4 €To je ale len lite verzia.Nema regulaciu kompresie.
E*****n z TT je nad moj rozpocet E*****n 5100 kč + postovne 250 kč + za prevod si banka vypita cca 7-8€ + pumpa 23€ to je dost
-15% SR SUNTOUR REE015 puzdro Raidon/Epicon RS17
3,39 € -15%
MOC 4 €a ty ako pocitas???
EDIT: henten co si postil stoji 250 eur a totu este nemas pumpu
z TT pri tych cenach so si udal to stoji aj s pumpou 242 eur
EDIT2: proste som musel dat tolko smajlikov
Vidlu uz mam objednatu tak to neries.
Teraz mam RST Gilu.Oproti tej je kazda vidla vinikajuca a zvisne peniaze dam chlapovi v servise co mi tu vidlu nahodi,preto tam mam malu rezervu.
Ked si neda poradit