Kedze uz ma nebavi stale sa srat a stelovat moju zadnu Hayes Sole, tak chcem dozadu nieco nove, vpredu dam akurat vacsi kotucik. Chcel by som Avid Juicy 5. Najlacnejsiu zadnu som videl za 4600,- a to aj s kotucom. Chcel by som ale bez kotuca. Viete mi to niekto zohnat lacnejsie alebo poradit mi kde to lacnejsie zohnam?
Vec cislo dva - boli ma rit z mojho sedla WTB...potrebujem nieco nove...poradte nieco dobre, ale tak okolo 1000s.k.
posledný komentár: 11. 5. 2019 o 20:05
Na sedle by som nesetril...
Nee...da sa kupovat aj po 1ks...kto sa pyta, ten sa dozvie
Nee...da sa kupovat aj po 1ks...kto sa pyta, ten sa dozvie
jasne ze kupovat sa da, len ci ta cena je potom taka. ale ak si sa pytal, potom ok. no aj tak by som na billesovom mieste kupil aj do predu. z nebike.cz sa daju kupit aj bez kotucov.
ja som vychadzal z infos na www.isako.sk
SKK ci CZK ?
CZK - 2700
http://www.netbike.cz/select_det.php?id ... 66,109,111
mozno by som s nimi zriesil ze bez kotuca- takze este kusok nizsia cena by bola
za 6k SKK mas komplet sedmicky aj s kotucmi, kotuce a adaptery predas a mas to cca za tych 5ooo
teraz u nich kamos objednaval 5ky bez kotucov ked si dobre pamatam tak hovoril ze 4200CZK priblizne
za 6k SKK mas komplet sedmicky aj s kotucmi, kotuce a adaptery predas a mas to cca za tych 5ooo
kde?
a myslel som to tak, ze do kompletu das 6ooo skk, kotuce s adaptermi predas za cca liter, cize vysledok bude okolo 5k
inak tie z kupkola som kupoval aj ja