diky moc..
misoR
prečo nechodíš zablatený do školy/práce? prečo si čistíš tenisky keď ich zaprasíš? prečo si každý umýva auto? teória že bike má byť špinavý je dobrá kravina, áno on špinavý občas je, ale aký majiteľ taký bike... prečo by sa nemohol krásne lesknúť? viem že si pomyslíš že som úchyl, ale ja ešte aj špice leštím keď mám na to čas...
edit: samozrejme som chcel napisat "mostik na vonkajsich nohach"
Však blatníky ktoré sa uchytávajú do krku vidlice odspodu sú riešené celkom rozumne a sú aj od kolesa dosť vzdialené.
Ináč ja som to vyriešil po svojom - prestal som jazdiť v teréne
mnavak - predny urcite nerobi prekaku pre vidlu, koleso sa nikdy nedostane az tak blizko ze by to robilo konflikt. blatníky sa už robia aj pre DH takže šírka tu určite nerobí problém.
Daedalus - tak v podstate máš pravdu, ja jazdím posledný mesiac a pol tiež bez blatníkov, ak chcem aby bike k niečomu vyzeral tak sa blatu vyhýbam, no ak narazím na blato tak mám tendenciu sa zasviniť čo najviac a ten bordel zámerne ešte vyhľadávam... keď už mám byť zaprasený tak je jedno či málo alebo veľa
Predny mam podobny (jasne ze na "zimaku"), zabranuje hlavne frkaniu bordelu do tvare, ten ktory vyleti dopredu ked ides rychlejsie.
je však ale pravdou že ten predný strašne kazí výzor biku respektíve ničí pohľad na vidlu... ale všetko je to o tom či chceš aby to dobre vyzeralo, alebo aby to plnilo účel...
klasický lapač na rámovú spodnú trubku ako písal andrej25 by som nikdy nevolil, je to prvotriedny nezmysel jednak to zavadzia a pri natočení kolesa v zákrute maš zasa blato v papuli...
BLATNÍKY
1 - "drsní" bikeri neuznávajú lebo je to akési čosi navyše čo nepasuje do "tvrdého" bike designu, teda väčšina ľudí tu na fóre bude tvrdiť že blatníky nie... (ale už vyrábajú aj designovo husté kúsky)
2 - záleží na teréne do akého tie blatníky zoberieš a aké blatníky to vôbec sú, koľko kolesa kryjú, ako sú osadené, mal som XC bike, kde som mal blatníky osadené tak dobre, že nech som išiel cez akúkoľvek bažinu tak nikdy ma nezaprskali, nikdy som nenašiel na tričku a gatiach ani náznak blata, ale pri hustom teréne s "roztopeným" blatom som bol nútený tie blatníky odňať a zahodiť nakoľko sa mi zapchali priestory pohybu kolesa... a taktiež V-čkové brzdy robili super priehradu pre blato.
3 - v dnešnej dobe sa robí veľmi veľké množstvo blatníkov ktoré sa dá upnúť na bike rôznym systémom tak, aby za žiadnych okolností nedošlo k zapchatiu priestora medzi blatníkom a plášťami, no všetko je to o veci názoru
4 - ak je sucho, alebo ak nejazdíš aj v daždivom alebo po daždivom počasí tak tie blatníky naozaj nevyužiješ /jediný zmysel majú aby ti nefrkol do hlavy kamienok, aj to sa občas stane, ale zbytočne/. Ja som ich mal tiež na letnú sezónu zhodené, ale keď príde premenlivé počasie a nechcem byť každý deň za****ný ako prasco, tak určite si tie blatníky dám, druhá vec je to, že ani bike nebude taký zmazaný, ako by bol bez nich, niektoré komponenty sa dosť blbo čistia, a mňa tiež nebaví umývať bike po každej jazde...
všetko je to naozaj len vec názoru a rozhoduje veľa vecí...
pre tých ktorí odsudzujú blatníky.... som zvedavý aké pocity máš keď pri maratóne v blatistom teréne prídeš do cieľa s plnou papuľou blata, v novom blatovom face-designe že by ťa vlastná mať nespoznala... no a to blato čo vezieš na biku a na riti tiež niečo váži, rozhodne sa mi lepšie šlape v suchu, než s blatom na kakáči...
http://www.kupkolo.cz/produkty/Blatniky_73/silnicni-a-crossove-blatniky_814/Blatnik-Orion-48mm_977.html
http://www.cykloabc.sk/diely/blatnikaxp625.jpg to je dobre akurat aby nezasvinilo flasu
http://www.cykloabc.sk/diely/baltnikxbowz.jpg v terene sa uvolnuje ten remienok a blatnik sa potom kruti na sedlovke, do zadu vyborne posluzi nosic + kus plastu