Aké máte skúsenosti s camelbackom? Neviete poradiť čo sa oplatí kúpiť? Potrebujem, aby tam vošli aj nejaké veci (bunda,náradie,duše atď.). Ďakujem za radu.
Este k tej vyrobe vystuhy: Pytal som sa dnes kamarata co robil s reklamami, pouzivali ten material ale nejako inak to nazval. No napadla ho ina vec. Ze by sa dal pouzit aj polykarbonat. Kto nevie co myslim je to to co sa pouziva napriklad na stresne okna myslim alebo na bocne okna na zateplenie balkovnov. Taka priesvitna 2 vtsvtova tabula s takymi priehradkami. V jednom smere je to celkom pruzne-to by sa prisposobilo zahnutiu chrbatu a v druhom smere to drzi pevne-to by zabranilo vydutiu vaku. Zatial je to len taka teoria ale mohlo by to fungovat. A zevraj je to este o dost lahsie oproti tomu Forexu.
Komorkovy ("vostinovy") polykarbonat po opracovani bude mat velmi ostre hrany (tenke steny, nie je plny), takze bude obtiazne ho zasunut (moj nazor). Suhlasim s tym, ze je lahsi. Treba skusit.
Forex je obchodny nazov peneneho PVC (platna je v celej hrubke homogenne tuha), mozno existuju aj ine vyrobky. Vo vyrobe reklam pouzivaju aj biely sendvicovy material s makkym jadrom, ale tiez sa obavam, ci bude vhodny (kvoli opracovatelnosti a tvarovaniu - nehomegenny a makky).
ten obchod zrejme nefunguje, chcel som si od ních pred pol rokom objednal rezervoar. ešte vždy mi nedošiel
ja som si stamade objednal tretry...prisli nacas, akurat prisli ine ako som si objednal...ale tie co prisli boli lepsie nez tie co som objednaval, teda som to uz neriesil
Tak som vcera zobral toho Kellysa, vcelku dobry vak, hlavne pre moje potreby dost velky a ma kopec vreciek a oddeleni. Odvetranie chrbta zatial nic moc, ale aj tak lepsie ako moj stary s nulovym odvetranim, no dnes som bol kupit ten material FOREX ale u nas to volaju myslim KOMATEX. V reklamnej agenture ma vysla tabula 35x45cm s hrubkou 5mm 85Sk a este mi hodil jednu taku istu gratis. Kvoli usporiadaniu oddeleni v ruksaku nedokazem spravit vystuhu na celu sirku ruksaku, ale asi 3-4 cm po kazdom okraji bude bez vystuhy, co by ale vadit nemalo. Zajtra sa pokusim cosi pomajstrovat a mozno hodim aj fotky.
Zdravim, chcem kupit nejaky vak s rezervoarom na vodu, zatial som rozmyslal najviac o cameli, ale neviem ktory z nich ma najlepsi system vetrania, netlacil na chrbte + neni moc velky (ulozny priestor okolo 10 l).
Rozmyslam o mule, mayhem, chaos. Ktory je podla vas najlepsi?
Este som si vsimol, ze niektore maju tie naustky rovne, a niektore zahnute do praveho uhla. Ake su tam prakticke rozdiely?
Ja ho mam a som maximalne spokojny. Nie je moc velky, dobre sedi na chrbate, odkladaci priestor na drobnosti (mapa, noz, mobil, penazenka, lekarnicka ...) je tiez dostacujuci, dobry naustok.
Jedine co by som mu vytkol je chybajuci uchyt na hadicku s naustkom aby sa zbytocne nehompala, ale vyriesil som to suchym zipsom.
..mno.. LOBO sice nemam, mam MAYHEM ale myslim ze kupov hociakeho CAMELBAG-u nic nepokazis.. su sice drahsie ale za kvalitu sa plati..
moj nazor. Ak sa mýlim ma pls. opravte..
mam dva camely a nemozem sa stazovat. prezije to vela. a so susenim problem nemam, nemusim ho any vyvratit ako hydrapaky... zavesim ho na normalnu snuru na pradlo, otvoreny, tazk ze to je zavesene na snure za to kolienko odkial vychadza hadica.
cafte. kupil som si camelbak a neviem co tam mozem nalievat. nestane sa tomu nic ked tam dam kyslelku? lebo ked ju dam do normalnej plastovej flase tak za chvilu mam na spodku usadeniny. dik
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Komorkovy ("vostinovy") polykarbonat po opracovani bude mat velmi ostre hrany (tenke steny, nie je plny), takze bude obtiazne ho zasunut (moj nazor). Suhlasim s tym, ze je lahsi. Treba skusit.
Forex je obchodny nazov peneneho PVC (platna je v celej hrubke homogenne tuha), mozno existuju aj ine vyrobky. Vo vyrobe reklam pouzivaju aj biely sendvicovy material s makkym jadrom, ale tiez sa obavam, ci bude vhodny (kvoli opracovatelnosti a tvarovaniu - nehomegenny a makky).
Inak nikto skusenosti s tym Kellysom? Asi dnes alebo zajtra ak bude na predajni tak ho berem.
http://obchod.yannicksport.sk/57/246/do ... rapak.html [ten shop je "vraj" (neporovnaval som) dost lacny..]
ten obchod zrejme nefunguje, chcel som si od ních pred pol rokom objednal rezervoar. ešte vždy mi nedošiel
http://obchod.yannicksport.sk/57/246/do ... rapak.html [ten shop je "vraj" (neporovnaval som) dost lacny..]
http://www.decathlon.co.uk/EN/Product_a ... index.html
dufam ze to nebude dajaky smejd, ma s tym dakto dajake skusenosti ?
http://www.decathlon.co.uk/EN/Product_a ... index.html
dufam ze to nebude dajaky smejd, ma s tym dakto dajake skusenosti ?
z decathlonu,necakaj nic moc...na nejake odvetranie chrbta mozes zabudnut a rezervoar ti snad nieco vydrzi,dalej naustok....no ved ale za ty prachy..
Rozmyslam o mule, mayhem, chaos. Ktory je podla vas najlepsi?
Este som si vsimol, ze niektore maju tie naustky rovne, a niektore zahnute do praveho uhla. Ake su tam prakticke rozdiely?
Jedine co by som mu vytkol je chybajuci uchyt na hadicku s naustkom aby sa zbytocne nehompala, ale vyriesil som to suchym zipsom.
moj nazor. Ak sa mýlim ma pls. opravte..
mam Blowfish 5ty rok
-kazdy den som v nom vlacil knihy do skoly
-bikovanie, lyzovanie
-niekolko krat zasoby na zur (max bolo 8 smadnych mnichov)
a je ako novy (spina sa nerata
3 roky spokojny