8.2 sa da pripojit na PC ale musis si dokupit interface na to... Takze ak chces vyhodnotenie treningu na PC tak 8.2 ak nie tak ti staci aj 4.2HR
vhodnocovanie nepotrebuejm ,, ale pisal som do dvoch shopov ci ma 8,2 v cene aj hrudny pas Jedny mi napislai ze ano . druhy predavac si nebol moc isty a ze podla toho co sa docital z krabice je ho potrebene prikupit.
no na to že keď budeš raz chcieť tie udaje dať do PC a potm si to porovnávať tak si v prdeli vždy je lepšia možnosť niečo si postupne dokupiť k zariadeniu čo máš ako naopak ale jasne tvoja vec tvoje love
asi tak tvoja vec tvoje love...
ale mozem ti povedat nie je nad vyhodnocovanie na PC, nemusis si pisat nejaky "denicek" treningov, pekne to tam mas, profil trate, tep na useku pripadne kadenciu... proste dokonalost
Ja mam osem trojku a hrudny pas treba kupit zvlast.Dovolim si povedat,ze je to lepsi stroj ako ktorykolvek polar...
...a dennicky si pisu mlade baby a ne dospeli ludé...
to je pravda ze ked budem chciet nejake to vyhodnocovanie s 4.2 som v prdeli to mi je jasne.. Ale isto viem zeby som si ten program nekupoval az taky prehlad nepotrebujem.. Chcem len kvalitny wireless tachometer + nieco naviac. Svoj prvy mam uz 10 rokov extra naroky zas nemam
ja mam tiez 4.2 a som spoko- a pas si chcem tiez dokupit kvoli meraniu tepou pocas jazdy-na vyhodnocovanie a porovnavanie ani nemam cas-mam rodinku-tak som rad,ze zajazdim ..-potrebujem ten pulzmeter hlavne kvoli maratonom-aby som to neprepalil ..takze ak staci tak 4.2 je super-a fakt vodeodolna-"kvalitne otestovane"!
ja som tiez spokojny majitelom 4.2HR, raz mi sice nejak zblbol ked sme boli viaceri na vyjazde, vsetkym na konci vyjazdu ukazalo 64km a mne 45km(obvod kola bol nastaveny spravne), ale to bolo len jediny krat, odvtedy je to uz ok, aj ked ideme viaceri, mam velky a prehladny display, takze ak nechces prenasat udaje do pc tak budes max.spokojny
Trošku oprašim tuto tému.
Zaujimali by ma nejaku skusenosti s pouzivanim CM 4.2 HR a CM 8.3A ( HR je volitelne ) je tam zasadny rozdiel v prenose dát a to 4.2 ma analógový prenos a 8.3 digitálny. S analogovým prenosom bojovali napr VDO 1+. Kto ma prakticke skusenosti ?
ja mam 4.2 HR a maximálna spokojnosť.
čo sa týka denníka - údaje nie je problém (pre mňa) nahodiť do exc.tabuľky, kde si viem výjazd jednoducho vyhodnotiť a porovnať s predchádzajúcimi a mám to aj s grafmi....išlo mi hlavne o TF.
S analógovým prenosom zatiaľ žiadny problém...
Neviete mi prosím niekto poradiť ako má fungovať funkcia DST (denné kilometre) ?Mám Cislomaster 8.2 a po troch dňoch mi stále ukazuje celkovú hodnotu spolu za tieto 3 dni čiže vlastne rovnakú ako celkové kilometre...Nemalo by to fungovať tak,že ráno keď sadnem na bajk tak tam automaticky bude nula?A večer pozriem,že som prešiel toľko a toľko a na druhý deň tam bude zase nula?Proste,že sa to bude automaticky nulovať každý deň?Ako to máte vy na podobných modeloch?Vďaka za odpovede.
8.3A mám tretí rok a v prenose nie su žiadne problémy.Mám zatial druhú baterku.
Bosinko pred každým výjazdom treba resetnúť.Stlač všetky tri tlačítka naraz a podrž.
Predpokladám,že máš k tomu aj návod a čitať už vieš.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vhodnocovanie nepotrebuejm ,, ale pisal som do dvoch shopov ci ma 8,2 v cene aj hrudny pas Jedny mi napislai ze ano . druhy predavac si nebol moc isty a ze podla toho co sa docital z krabice je ho potrebene prikupit.
http://www.skprofibike.sk/doc/Ciclosport.xls
4.2 HR je za 1699
8.2 je tiez za 1699 ale bez hrudneho pasui
hrudny pas na 8.2 musis doobjednat a stoji 1225
neni zac
a naco mi je 8.2 z ktorej dostanem sice udaje do PC ale nebudem mat k nej hrudny pas
ale mozem ti povedat nie je nad vyhodnocovanie na PC, nemusis si pisat nejaky "denicek" treningov, pekne to tam mas, profil trate, tep na useku pripadne kadenciu... proste dokonalost
...a dennicky si pisu mlade baby a ne dospeli ludé...
velky display, na teple sa neroztecie, dokupil som kadenciu - este som ju nenahodil
celkovo spokojnost
Zaujimali by ma nejaku skusenosti s pouzivanim CM 4.2 HR a CM 8.3A ( HR je volitelne ) je tam zasadny rozdiel v prenose dát a to 4.2 ma analógový prenos a 8.3 digitálny. S analogovým prenosom bojovali napr VDO 1+. Kto ma prakticke skusenosti ?
čo sa týka denníka - údaje nie je problém (pre mňa) nahodiť do exc.tabuľky, kde si viem výjazd jednoducho vyhodnotiť a porovnať s predchádzajúcimi a mám to aj s grafmi....išlo mi hlavne o TF.
S analógovým prenosom zatiaľ žiadny problém...
Bosinko pred každým výjazdom treba resetnúť.Stlač všetky tri tlačítka naraz a podrž.
Predpokladám,že máš k tomu aj návod a čitať už vieš.