Rozmyslam nad kupou novych plastov Continental Race King alebo X-King. Podla dezenu usudzujem, ze X-king bude lepsie drzat v zajzdoch a v blate, no bude zrejme aj pomalsi na ceste a na rychlych XC usekoch.
Poprosil by som vsetkych, co ste aspon jeden z tychto plastov jazdili alebo ho este jazdite o strucne zhodnotenie. Celkom by ma zaujimalo pripadne porovnanie so SCHWALBE Racing Ralph resp. Rocket Ron, kedze tieto plaste som jazdil doteraz.
Nasledne sa mi zacali samovolne trhat.
Continental RK su na mna " usite " na mieru presne co od nich potrebujem. Akurat sa chcem opytat na vlastnosti plasta. Je citelny rozdiel ked porovname plast s patkou: drot vs kevlar ?
samotna patka je hlavne o hmotnosti, kevlar sa pouziva v drahsich verziach, taktiez sa moze pouzit ina guma....
Race king skôr do sucha a na ceste, X-king univerzál...
Ak chceš pocítiť nejaký rozdiel, tak na to treba tubless ready ráfik a plášť, ktorý má pod pol kila
Bude problém s defektami?
Do verzie protection sa mi moc nechce ísť,jednak ma odrádza váha,jednak je to /vraj/ tvrdý nepohodlný plech...
Bude problém s defektami?
Do verzie protection sa mi moc nechce ísť,jednak ma odrádza váha,jednak je to /vraj/ tvrdý nepohodlný plech...
Ja mám na RK vo verzii RS 3.500 km a plášť je už na výmenu..aj keď 500km ešte asi dá..
Jazdím terén nie extrémny napr. na Krížnu a za celý rok bez defektu,absolvoval som aj maratón v Dubnici a meridu v Selciach.
Dik