chcem si kupit cyklocomputer, ale neviem ci lepsie bezdrotovy, alebo obycajny, tak do 30eu....mam bajk merridu 50-d, ma odpruzenu prednu vidlicu, tak neviem ci by neprekazal nejak kabel n atej vidlici, kedze sa pohybuje...dakujem
Zyx Sigma ktorá robí objektívy a všetký možné káble a neviem čo ešte je iná znaćka ako tá čo robí príslušenstvo na bicykle - tacho, pulsmetre, svetlá, multiklúče.
Takže tvoje šťuchnutie-porovnávanie je absolútne neopodstatnené.
To "vykrucanie krku" sa tykalo len Sigmy MHR 2006 ktora mala problem naskocit po pauze. Problem nebol v systeme prenosu, pretoze ani skratenie vzdialenosti medzi snimacom a compom tomu nepomahalo. Bola to firmverova alebo systemova chyba daneho typu. Predpokladam ze ROX je uz s tymto problemom vysporiadany. Oneskorenie prenosu na danu vzdialenost je nepodstatne a v reale skoro nemeratelne.
Zyx Sigma ktorá robí objektívy a všetký možné káble a neviem čo ešte je iná znaćka ako tá čo robí príslušenstvo na bicykle - tacho, pulsmetre, svetlá, multiklúče.
Ja viem, ze je ina znacka...Len som mal s tou co robi objektivy len zle skusenosti a tu co robi veci na biky som este nemal tak preto som to napisal:)
Samozrejme ze proti nej nic nemam...
a neber moje "šťuchnutie-porovnávanie" hned tak vazne:)
zdravim, chcem sa spytat, ci cateye strada w. dokaze na niekolko sekund udrzat nastavene/namerane dáta v sebe aj bez baterie, ci ma takzvany pamatovi chip, teda ci pri vymene baterie nepridem o data DIK
Cau, chcem kupit pre moju polovicku novy tachometer. Dratovy, vodotesny s intuitivnym ovladanim. Ma niekto skusenosti s VDO A8 ?
Sigmu ani Cateye nechcem. Kvoli tomu, ze ma sklamali. Najma Sigma BC 1600 na zenimom bicykli. Ta sa ovladala uplne priserne - tri tlacitka, kde ked som isiel prepnut funkciu, tak som si prepol jazyk a ked som chcel resetovat cas, tak aby som si na to urobil maturitu. A k tomu sa asi po dvoch rokoch slabeho jazdenia rozpadol.
A pritom som dovtedy na Sigmu nedal dopustit. Sam mam desatrocnu BC 800 ktora je uplne intuitivna a ma vsetko co treba. Hold, vyvoj jede dal a Nemci si dali asi poradit s logikou ovladania od cinanov.
Ja mam druhy rok 2006 MHR a mne funguje dobre, aj po pauze mi naskoci, nenaskoci mi niekedy po dlhsej pauze, ale tak po pauze do 5 minut mi naskocila vzdy, nadmorska aj pulz funguje ok, jedine co sa mi na nej stalo, ze uz tam tie zarazky na zacvaknutie su uz vydrate, takze o chvilku sa bojim ci sa mi nebude sama vykrucat, ale to hadam dako vyriesim.
Tiež mám tú sigmu 2006,hrozný prenos.Zo začiatku vypadol raz za čas,teraz viac nejde ako ide.Neviem čo s ním,už nepomáha ani vykrúcať.Výšku a pulz ukazuje dobre,ale podla mňa sú to až druhoradé funkcie.Kamoš ma ten istý a rovnaký problém.Ja už by som si ho nechcel!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
cooo? to co je za blbost preboha? ja som mal zatial len bezdratove compy a toto pocujem 1. krat zeby trebalo robit po prestavke
Ja viem, ze je ina znacka...Len som mal s tou co robi objektivy len zle skusenosti a tu co robi veci na biky som este nemal tak preto som to napisal:)
Samozrejme ze proti nej nic nemam...
a neber moje "šťuchnutie-porovnávanie" hned tak vazne:)
Objednal som si Computer Sigma BC 1609 z nemenovaneho e-shopu....+ nejake veci navyse..
ale poslali mi "omylom udajne" Computer Sigma BC 1606 DTS...aspon, ze napisali, ze ju mozem
poslat naspat ak ju nechcem a ze mi poslu BC 1609.
Problem je v tom, ze sa mi nechce zaoberat posielanim to naspat....
Ale zase na druhu stranu sa bojim, ze ta bezdrotova nebude dobre fungovat...a ked ju uz otvorim
asi mi ju naspat nezoberu...
Co mi poradite?
Sigmu ani Cateye nechcem. Kvoli tomu, ze ma sklamali. Najma Sigma BC 1600 na zenimom bicykli. Ta sa ovladala uplne priserne - tri tlacitka, kde ked som isiel prepnut funkciu, tak som si prepol jazyk a ked som chcel resetovat cas, tak aby som si na to urobil maturitu. A k tomu sa asi po dvoch rokoch slabeho jazdenia rozpadol.
A pritom som dovtedy na Sigmu nedal dopustit. Sam mam desatrocnu BC 800 ktora je uplne intuitivna a ma vsetko co treba. Hold, vyvoj jede dal a Nemci si dali asi poradit s logikou ovladania od cinanov.
ak nechces bezdrotovy tak CM 2.2 ... Jednoduche ovladanie... aspon ja s nim nemam problem...
http://www.stv.sk/videoarchiv/relacia/test-magazin/ treba si zvolit v pick liste 12 tyzden
SIGMA