chcel by som sa spytat ze ake mate pedale na DH,FR...vlastne na vsetko to "skakanie"
chcem si kupit nejake tak do 33.333e?
mate niekto aj SPD? myslite si ze sa mi oplatia sdp dx pedale(tie mam doma,len neviem v akom su stave ) a dokupit tretry ako rozmyslat nad platformami?
Tie sú úplne strašné
Tie dve bobule na koncoch osky vystupujú moc vysoko a noha dobre nedrží. Váha bola slušná, 460g. Nebrať.
Ja by som zobral niektoré z tých na ktoré dával odkaz mar_tin. Tie som ešte neskúšal, ale referencie majú dosť dobré od ľudí ktorí vedia o čom hovoria.
dodo a nemáš problém že by ti nejako faklili nohu ak dačo pobabreš alebo dačo také?ja by som tiež potreboval ale niečo s oveľa menšími pinmi... ak viete no niečom čo nemá veľké a je na priemysloch tak sem s tým
Ja osobne pojdem do tych Leopardov Tie vyzeraju bravurne a ked ma vyjdu dakych 50 E aj s postou.....myslim ze fajn ...tie extendy som videl nazivo...su dost hrozne co sa tyka spracovania.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
z tych nizsich som pozeral tieto,jeden si ich tu kupil a nestazuje si,predtym mal viacero a vravel ze tieto su ok http://szolgai.sk/product.php?id_product=260
Tie dve bobule na koncoch osky vystupujú moc vysoko a noha dobre nedrží. Váha bola slušná, 460g. Nebrať.
Ja by som zobral niektoré z tých na ktoré dával odkaz mar_tin. Tie som ešte neskúšal, ale referencie majú dosť dobré od ľudí ktorí vedia o čom hovoria.
z tych nizsich som pozeral tieto,jeden si ich tu kupil a nestazuje si,predtym mal viacero a vravel ze tieto su ok http://szolgai.sk/product.php?id_product=260
svoje vam nebudem odporucat pretoze nemaju priemysli a vaklia sa , ale to ako sa piny zakusnu do topanky a drzia
http://www.bikestuff.cz/pedaly/mtb/brave-machine/204-brave-flat-star/
Obuvou to nebude.
Keď ti stačia tak nerieš. Presviedčať ťa určite nebudem.
lebo si chcem kupit aj boty,ale 5.10 asi nie(neviem vobec ci sa daju na SK kupit,a cez net ich objednavat nebudem..)