ked som minule padol na biku, podarilo sa mi spravit dieru na pravom stehne, tak zhruba velku 2x2 cm.
v obchode mi poradili nech najdem blok a ze poslu na reklamaciu, ale blok som nenasiel.
a teraz neviem co s tym, ale napadlo ma:
1. zeby som tam nieco nasil, nejaku zaplatu resp. textilnu nasivku s motivom cyklo (ak sa take nieco vyraba) na to miesto...
2. kamos mi radil aby som tam nieco nazehlil takeho rozumneho, ale neviem ci by to vydrzalo
3. dalej uz neviem, poradte, ak ste sa s niecim podobnym stretli
diky moc
môžeš to riešiť akokoľvek, len sa nesnaž niečo nažehlovať. Ten materiál nieje stavaný na teplotu a mohol bysi zahodiť gate aj žehličku.
Ja osobne by som tam dal niečo ujete (srdiečko, sloníka, čertíka) Ked je to už deravé tak schovať sa to nedá, stále to bude vidieť, tak nech to rovno kričí.
Ked to budeš chcieť naozaj schovať, tak skus osloviť výrobcu aby ti poslal kúsok materiálu (prípadne aj s jeho logom)
kludne by som uz prijal az hocico na nasitie, je mi to uz jedno, kludne aj srdiecko a hoci aku volovinu, len prave tu volovinu neviem kde zohnat, musim este obist par obchodikov v meste, kde by teoreticky, skusim, ale najblizsie az v pondelok...
mliecko: hej niekedy sa budem musiet zastavit (dnes si dobre zajazdil PE)
warzone: aj to ma napadlo ako prve, ale hned som to zamietol z isteho dovodu
ma tesi ze som prebehol matheosa ale nehovorte mu to
alebo je este taka moznost kupit si este jedny a pouzivat ich podla narocnosti terenu
neboj, matheos sa nic nedozvie, boze on je aky vysoky, som a pri nom citil ako zasran
martinux: no riesit by som to chcel, pretoze ked niekoho stretnes, tak len na to kukaju a nie je to pekne
kupit este jedny je zamietnute z dovodou opisovanych vyssie
to je nic ale ja mam 194 cm a tiez zazivam ten isty pocit ako ty
a co tak kupit nove a tieto pouzivat uz len ako nahradne resp na dlhe ked je chladno?
urob z toho modnu vychytavku - pozri kolko bab chodi v otrhanych rifliach s holym bruskom - a vsetci ich ocumujeme, ake su sexi
urob z toho modnu vychytavku - pozri kolko bab chodi v otrhanych rifliach s holym bruskom - a vsetci ich ocumujeme, ake su sexi
Keby len s bruskom....