Mohol by Ti pomôcť trik s plastovými sťahovacími páskami. Z obrázku sa mi zdá, že koniec je hladký. Nasunúť grip na ten začiatok, stačí cm. Potom po neho nasunúť zopár pások. Takže potom ten grip budeš naťahovať na tie pásky, grip nebude mať kontakt so zdrsneným povrchom., Tam by už jarová voda mala pomôcť.
staci to namydlit normalnym tekutym mydlom a tocenim nahodit.. ide to v pohode ale na prvykrat som sa tiez s tym trapil teraz to je rychlovka. jarova voda ci cokolvek funguje tiez ale s tym mi to slo tazsie.
Tak minule som sa nato vykaslal a dojazdil este stare gripy...Teraz sa nato chystam opat...Problem je v tom ze mam Syncros Fraser a tie maju v celom mieste gripu zdrsneny povrch a na to si jarovou vodou ani neskrtnem...Uz som z toho zufaly
zober čistič brzd, poriadne vystriekaj vnutro gripu aj razdy, aby to tielko a za 2s ich maš nahodené.. rýchlo sa vyparuje, musiš byť rýchly....
a zhadzovanie pichnem tenučný srobovák odtiahnem prestrieham poriadne duru, prekrutim srobovakom okolo trubky a este strehnem čističa poriadne, potiahnem a za 1s je vonku..... rýchlovka! teraz som to robil na dvoch bikoch ked som menil nove na fulle a stare šli na zimaka
zober čistič brzd, poriadne vystriekaj vnutro gripu aj razdy, aby to tielko a za 2s ich maš nahodené.. rýchlo sa vyparuje, musiš byť rýchly....
a zhadzovanie pichnem tenučný srobovák odtiahnem prestrieham poriadne duru, prekrutim srobovakom okolo trubky a este strehnem čističa poriadne, potiahnem a za 1s je vonku..... rýchlovka! teraz som to robil na dvoch bikoch ked som menil nove na fulle a stare šli na zimaka
Teraz som prvýkrát podobne zhadzoval a dodrbal som gripy zvnútra.. ? Po spätnom nasadení sú na pár poškodených miestach trošku nižšie. ? Miesto skrutkovača treba niečo tupšie.
Mam oranzove gripy ale vzdy som mal len celocierne rukavice a nikdy som ziadnu farbu na nich nevidel. Otazne ale ci nepustali gripy alebo to nebolo vidno...
Vdaka, tak potom to bude asi samotnymi rukavicami Endura. Maju take cervene pogumovane linky na dlani. Pri gumenych gripoch mi to nerobilo, Esi su vsak drsnejsie.
Čaute nejaká rada ako demontovať esi extra chunky gripy bez toho aby som ich poškodil? Videl som tu tip že starým zbrusenym š*****m podpacit a streknut tam, ale nemám stary špic... dík
Čaute nejaká rada ako demontovať esi extra chunky gripy bez toho aby som ich poškodil? Videl som tu tip že starým zbrusenym š*****m podpacit a streknut tam, ale nemám stary špic... dík
ja tam pcham starý tenký šrobovak a strehnem saponatu pobeham šrobovakom dokola a hned zlezie bez driny... len daj pozor aby si grip neprepichol
ja som presne malym srobovakom jeden grip roztrhol lebo som nedaval pozor lepsie sa mi osvecil nejaky tupsi predmet, napr. priborovy nozik alebo rucka kavovej lyzicky, vopchat pod grip, nastriekat izopropyl alkohol a otacat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tuto kukaj https://www.mtbiker.sk/forum/post1459255.html#p1459255
Teraz som prvýkrát podobne zhadzoval a dodrbal som gripy zvnútra.. ? Po spätnom nasadení sú na pár poškodených miestach trošku nižšie. ? Miesto skrutkovača treba niečo tupšie.
mal som cervene, čierne ,šede teraz oranžove a nič nepušťalo ani na šedu kožku rukavic, teraz mam čierne zo spodu
ja tam pcham starý tenký šrobovak a strehnem saponatu pobeham šrobovakom dokola a hned zlezie bez driny... len daj pozor aby si grip neprepichol