Nazdar bikeri. Viete kde by som nasiel presne ako vyzerali jednotlive rocniky a typy bud len 36 VAN R, alebo aj celkovo vsetkych FOX vidiel?
Ktore rocniky zacali s tymito rychloupinakmi? copyrightwww.cyklosvec.cz www.cyklosvec.cz
Na FOXe to nejde, jedna z moznosti je zavolat do FOXu, tam ti povedia, ked im nadiktujes SN co je to za rocnik a za model. Hod sem fotky, mozno niektori skusenejsi bikeri, ktori robia s FOX vidlicami budu presne vediet povedat co je to za rocnik a model..
Nafot este upinak z boku aky je to typ a odfot este korunku zozadu a nohy hore tiez. Podla grafiky na nohach to ale vyzera byt model 2007 !
PS: podla upinaku (nie je to QR) to vyzera na model 2007 alebo 2006. modely 2005 mali inu grafiku na nohach a 2006 tiez, miesto napisu VAN tam bola nalepka 36, model 2005 to urcite nie je, to si vsimni napr. v tomto manuali (http://www.ridefox.com/fox_tech_center/owners_manuals/05_36_en.pdf) a vtedy este VAN R/RC2 nerobili (navyse bol zdvih iba 150mm).
Presne ako píše Dublinboy ... oska na imbus, IS úchyt na brzdu a táto grafika = 2007.
Vnútri podkovy vonkajších nôh medzi rebrovaním bývajú vyrazené čísla, zvyčajne myslím rok a mesiac výroby. To zvykne byť o jeden rok nižšie, takže by si tam mal nájsť číslo 06.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Da sa zo serioveho cisla vycitat rok vyroby?
PS: podla upinaku (nie je to QR) to vyzera na model 2007 alebo 2006. modely 2005 mali inu grafiku na nohach a 2006 tiez, miesto napisu VAN tam bola nalepka 36, model 2005 to urcite nie je, to si vsimni napr. v tomto manuali (http://www.ridefox.com/fox_tech_center/owners_manuals/05_36_en.pdf) a vtedy este VAN R/RC2 nerobili (navyse bol zdvih iba 150mm).
Vnútri podkovy vonkajších nôh medzi rebrovaním bývajú vyrazené čísla, zvyčajne myslím rok a mesiac výroby. To zvykne byť o jeden rok nižšie, takže by si tam mal nájsť číslo 06.
grafika nalpiek pruh striebornej s napisom aj tvar korunky je zhodný ako moja F100 ročník 2007