Chcel by som sa spytat co je to za vidlicu ""Fox 32 RL OB"" nemozem o nej nic najst na nete ,,takze ci je dobra a ci je lepsia ako napriklad rock shox recon SL air,(Reba) alebo nejaka taka podobna Dakujem
prepáč, ale ja by som to vôbec neriešil. kupovať dnes odpruženú funkčnú vidlu so závitovým krkom je nezmysel. závitové hlávka sú históriou, ich životnosť, nielen v mtb bola mizivá. určite by som to len kvôli zachovaniu rámu neriešil ..
Ja viem ale to keď kupim ram / da sa aj nový za 80€ kupiť / budem musieť kupiť už aj lepšiu vidlu / ano to čo chcem / a ďalšie a ďalšie sučiastky. Poznaš to . Takto si na karbon nenašetrím
A čo to maš za rám . Daj foto do mojej SS.
OK hlavko som vyriešil. PORADTE prosím aku vidlu na 26" kola .
Momentálne jazdím na Calibri 27,5" Rock Shock XC30 Solo air TK 120. Momentalne som spokojný. Aku dať na 26". / zimačik /
Vidlice a hlavne tie lacné šunty v zime tuhnú a často nepracujú ako by mali, takže na tej pevnej niečo bude... Každopádne tú epixonu som nedávno kupoval na jeden HT rámik a má krásny chod, vnútorne nastaviteľný zdvih od 80-140 (aj keď si to vyžaduje trochu zručnosti) a je ľahučká, takže môžem odporučiť. Tie radiony majú tuším rovnaké, alebo podobné vnútornosti, ale pôsobia trochu "lacne" no nič o nich neviem.
No pojde to na ten ADMIRAL. Hlavko sa bude meniť. Prečo by nemohla REBA na ADMIRALA ? zato že je to ocelák? Jemi ho ľuto vyhodiť tak mu chcem trochu dožičiť a dať mu trochu faceliftu. Čo je na tom zle? Myslel som že tu dostanem nejake konštruktívne odpovede a nie k.....ny. No ale ako vidím budem si musieť pomôcť sam ako vždy.
Ja som myslel že aj čitate prispevky do toho fora. Matko001 pisal som že hlavko bude prerobene takže preto som chcel odpoveď aku vidlu. Dam tam aj 1 1/8" a možno aj Tapered.
Ja som tu na bazáre kúpil parádny hliníkový rám za 30EUR, dal ho opieskovať a napráškovať za ďalších tridsať a je z toho krásny, funkčný bajk... môžem zajtra pridať foto... odporúčam: Admirál je oceľák, odnes ho do zberu, niečo za to dostaneš, prilož pár eurov, týždeň hladuj a kúp si normálny rám na ktorý budú pasovať normálne komponenty. Ale ak chceš admirálovi dopriať poslednú vojnu, chápem a držím palce - to chce pevné nervy.
Dik aj to je odpoveď. Len som chcel vedieť ktoru vidlu a nie či sa to hodi. Chcel som aby to slušne jazdilo jak mi jazdi CTM Caliber.
Hladovať hm to mam ďaleko od teba
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A čo to maš za rám
Momentálne jazdím na Calibri 27,5" Rock Shock XC30 Solo air TK 120. Momentalne som spokojný. Aku dať na 26". / zimačik /
..na taky ram je aj vidla za 100 eur prilis luxusna...
Reba je tapered - tú ani náhodou
Matko001 pisal som že hlavko bude prerobene takže preto som chcel odpoveď aku vidlu. Dam tam aj 1 1/8" a možno aj Tapered.
Lebo môj rám mal 30mm dieru a ahead má 28,6, čiže ti ostáva max 0,5 mm na nalisovanie - to sa mi zdá moc málo
E*****n jazdím a je úplne ok - vyššie nemá zmysel ísť.
Hladovať hm to mam ďaleko od teba