na xc ram instalovat vidlu s takym zdvihom bude mat niekolko efektov. 1.prilis maly hlavovy uhol bude sposobovat neprirodzene ovladanie co sa zmeny smeru tyka. dalej bude nadmerne namahat ram pri hlavovom zlozeni (co pri 180cm ten ram dlho nevydrzi) a hlavne ani vidlica pod takym uhlom nebude pracovat tak ako ma kvoli zlemu zatazeniu. XC pevne ramy su dimenzovane na 80-100mm. este 120 je pripustne ale tiez uz dochadza k velkej zmene vlastnosti(ak ram nieje stavany so zretelom na taky zdvih,co vacsinou nieje).na DH a DIRT je to 130-150 pre pevne.viac len na full.
no tak poprve vecsiu volovinu ako dat na nejaky srot ram dh vidlu.uplne by ti stacila nejaka marzocchi z1 zdvih 130 je to super vydla.odporucam.je urcena na freeride.a este neverim ze by si bol schopny s takym ramom jazdit freeride alebo dh.
ked zacinas s FR tak asi si kupim na FR aj ram(+vidla,...), nie??? to da rozum.
nehovorim ze hned musis nejaky drahe a super kvalitne vybavenie-na zaciatok ti staci nejaka garazovka z cr-mo
dnes som prvy krat vyskusal BUNNY-HOP.co myslite?ja myslim ze mam nalomenu ruku,***** to boly./100 ***** do riti a bicykel do chrbta:((Ten srot to zatim zvlada.Teraz mi radsej poradte v prispevku KUPIT CI NEKUPIT vopred DIK
po a) ako to suvisi s touto temou ?
po b) kebyze ze mas nalomenu ruku, tak s nou uz nic nechytis, zlomena kost ***** boli, ked si to este nezazil...
po c) ako maame posudit tvoj bunny-hop ? posli link na video a skus potom
tak to nebol bunny-hop.Popri cestach po odhrnacoch vznikli take ako by-skokanske mostiki.Potom staci rozbehnut sa z druhej str cesti a hop.
nechcem ***** ale popri ceste bol asi 3-4m zraz.no ale ako uz si sa dozvedel dopadol som zle!!!!!
PS:Spasiba za odpoved co je bunny-hop
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nehovorim ze hned musis nejaky drahe a super kvalitne vybavenie-na zaciatok ti staci nejaka garazovka z cr-mo
po a) ako to suvisi s touto temou ?
po b) kebyze ze mas nalomenu ruku, tak s nou uz nic nechytis, zlomena kost ***** boli, ked si to este nezazil...
po c) ako maame posudit tvoj bunny-hop ? posli link na video a skus potom
asi vsetci viete...ze by to bol nejaky dominikov pribuzny:S
ale no dobre, nebudem to spochybnovat mozne je vsetko
bunny hop znamena to, ze ides na zadnom a potom skocis aj so zadnym ....
nechcem ***** ale popri ceste bol asi 3-4m zraz.no ale ako uz si sa dozvedel dopadol som zle!!!!!
PS:Spasiba za odpoved co je bunny-hop
tak prajem skore zotavenie...