http://www.provelo.sk/index.php?page=shop.product_details&flypage=garden_flypage.tpl&product_id=3967&category_id=173&option=com_virtuemart&Itemid=74
Dá sa vôbec tento kotúč kúpiť osobitne? Je lepšie prekupeny alebo nový (pomer cena kvalita... ? Dakujem za rady.
Osobne mám Elixir 5, ale zatial som moc toho nenajazdil, resp. nič podobné ako je Sliezky dom...
k tomu dopredu 203 kotuc, dozadu 185 a vybavene
Avid Hadica pre hydr.brzdy- Elixir 5, Elixir 7, Elixir 9, Elixir R,Elixir CR, Elixir X0, Elixir
46,99 €
MOC 57,99 €k tomu dopredu 203 kotuc, dozadu 185 a vybavene
Dá sa zohnať OEM verzia ešte za rozumnejšiu cenu, teda aspoň ja som tak zohnal. No čo som jazdil X.0, CR a skúšal R, zhrnul by som to takto (X.0=CR)<R
Ak by ani Rká nestačili, tak potom 4-piesty Code R. Brat ich má na zjazďáku a je to neskutočný "konár do výpletu".
Avid Hadica pre hydr.brzdy- Elixir 5, Elixir 7, Elixir 9, Elixir R,Elixir CR, Elixir X0, Elixir
46,99 €
MOC 57,99 €http://www.kupkolo.cz/produkty/Komponenty-horske-brzdy_29/Brzdy-kotoucove_83/avid_719/Avid-ELIXIR-5-White!-predni-+-zadni---BEZ-KOTOUCU_90760.html myslim ze rozumna cena
aj ten largov odkaz na elixiry 5ky je fajn ponuka
Asi to bude technikou jazdy.
Skratka brzdit v davkach, a len ked treba, urcite nie trvalo celym kopcom.
Neviem ci ste si vsimli, ale na Grilované ... ako prvá zareagovala Marinada
ved ten zjazd neni narocny aby bolo treba brzdit celu cestu
tam je to prave o tom ze treba valit 70-kou ...ak nezavadzaju turisti
Neviem ci ste si vsimli, ale na Grilované ... ako prvá zareagovala Marinada
Pobavilo
by si sa divil ale v lete vo Švajci sa mi to podarilo a nebolo mi všetko jedno...
rumcajz ja to zoberiem troska z inej strany. davnejsie som vazil 105kg. dal som dole 10-12kg a nechapal som ako mi to ulahcilo bajkovanie. takze skus ist aj tymto smerom sice je to namahavejsie ale mas to urcite lacnejsie a nebudes musiet mozno ani brzdy riesit. tato rada je z vlastnej skusenosti.
doladis techniku tvojho brzdenia. popripade vymenis platnicky do vyssej teploty a bude to urcite o.k.