Zdravim vsetkych! Surne by som potreboval poradit pri kupe bajku. Som "zacinajuci"(doteraz shit CTM), jazdim v okoli novych zamkov (teda ziadne extrem. kopec ale skor XC) a rad by som kupil bajk okolo 18 K. Mam skvelu moznost kupit GT avalanche 1.0 2008 za 17000 sk. A rad by som sa uistil v tomto rozhodnuti. Je to dobra kupa? rozmyslal som nad Meridou matts 500, ale po prestudovani fora som nasiel mnoztvo negat nazorov na meridu. Pripadne neaky iny bike v tejto cene, ktory by bol lepsi ako ten GT?Vdaka!
P.S.:ano, prestudoval som si toto forum
No je to ina cenova kat, ale ratal som dake uspory do konca sezony + silnu posezonnu zlavu . A myslim ze s 12.6 kg budem velmi stastny...Vdaka za reakciu BTW
čierno žltý ten vyzerá super.
určite budeš spokojný, henten bike má len 1 nevýhodu = nevieš nič o tej vidlici ...
a preto, môžeš potom "zreferovať" ako chodí ...
Ber GT strieborny, nebudes lutovat, vidla je fajn, som s nou spokojny, jasne ze v tej cenovej kategorii, ma celkom jemny chod, a je dost pevna, v terene vydrzi doost. Casom to vsak bude miesto na odlahcenie, hmm teda za priplatok...urcite je lepsia ako RST
Taaak a je to!Som stastnym cerstvym majitelom krasneho cierno - zlteho GT cka. Prvy dojem - tou vidlou som prijemne prekvapeny, aj ked som ju skusal velmi velmi letmo, je lepsia ako Gila - je omnoho meksia. Trochu nezvykly posed -dost siroke riaditka a "trochu" dlhy ram. Ale je to len zvyk. Zajtra ho testnem aj v terene, samozrejme po nastavovackach, a uvidime co to da. Jasne ze coskoro dam vediet:)
Vedel som ze ta vidla sa ti bude pozdavat s posedom som dost laboroval, bol som zvyknuty na opacny posed, tak som otocil predstavec a vymenil riaditka za rovne, sedlo som vymenil uz v predajni, bol som dohodnuty, dokupil som este rohy a vymenil plaste za Kenda Karma.
Povodne nevegaly su isce super do terenu, ale velmi pomale a tazke.
Taaak a je to!Som stastnym cerstvym majitelom krasneho cierno - zlteho GT cka. Prvy dojem - tou vidlou som prijemne prekvapeny, aj ked som ju skusal velmi velmi letmo, je lepsia ako Gila - je omnoho meksia. Trochu nezvykly posed -dost siroke riaditka a "trochu" dlhy ram. Ale je to len zvyk. Zajtra ho testnem aj v terene, samozrejme po nastavovackach, a uvidime co to da. Jasne ze coskoro dam vediet:)
tak gratulujem, ja stale hladam moj ozi a kde ho maju za taku cenu???
[quote=""]Vedel som ze ta vidla sa ti bude pozdavat s posedom som dost laboroval, bol som zvyknuty na opacny posed, tak som otocil predstavec a vymenil riaditka za rovne, sedlo som vymenil uz v predajni, bol som dohodnuty, dokupil som este rohy a vymenil plaste za Kenda Karma.
Povodne nevegaly su isce super do terenu, ale velmi pomale a tazke.[/quot
Tie plaste su strasne pomale po asvalte to mas 100% pravdu ale v terene sedia ako sa patri dobre sa na nich slape po akomkolvek terene blato , kamene , trava to je jedno idu ako pila , jedine na co som si este do dnesneho dna nezvikol su siroke riaditka
Tak a mam ho v premiere riadne otestovany. Ten dlhy ram a siroke kormidlo, co som povazoval prinajmensom za nezvykle sa mi zacina pozdavat. Ma v celku pohodlne sedenie, kormidlo je dost vysoko, a clovek je ohnuty skor kvoli dlzke ramu. Jednym slovom lubi sa mi - sedi sa na nom ako na harley:). Co sa vidly tyka, je dost mekka, trochu plava a male nerovnosti velmi neberie (nieze by som to cakal). Aj napriek tomu som s nou spokojny. Hned na uvod dostala riadnu supu a isla takmer na doraz, nema teda extremne tuhu pruzinu ktora povoli len 4 cm. A co sa tyka pnumatik - do terenu dobre ale inak hroza - na asfalte nenormalne protivne, a vyhadzuju kamienky ako keby boli stavane prave na to - par som ich musel vyplut :D. musim ale uznat ze dobre "pruzia", co pomoze tej vidlici. tot asi moja tzv "mikrorecenzia"
P.S. Berte to z rezervou , nemam skusenosti a dobru vidlu som este nejazdil, som uplny zaciatcnik a nemam s cim porovnavat - akurat shit CTM millenium rebel. Pravdepodobne vsak lepsie uz coskoro napise 3lob1t
&qu*****; kupil som Kenda Karma 2,0 sice len drotovu verziu, ale lahky plast za dobru cenu, v testoch vysiel velmi dobre a veru neklamali, maju maly valivy odpor, na asfalte teda idu fajn a v terene su tiez velmi dobre http://www.cyklosvec.cz/?ie=testy&akcia ... est_id=112
Ja mam GTA 1.0 cosi cez tyzden. Prve pocity boli rovnake - siroke riaditka, trosku iny posed ale velmi rychlo som si zvykol. Vyhadzovanie kamienkov som tiez zaregistroval ihned. Tento vikend vsak bola prva skuska v Malych Karpatoch po Stefanikovej magistrale. Drzal sa fantasticky, vyborne sa slape aj do prudsich kopcov - nedviha sa na zadne koleso. Vidlu mozem porovnat len zo starou RockShox s elastomerom no a je to parada, tiez spokojnost. Co mi vadi je, ze predna brzda je stale hlucna, cakal som, ze gumicky sadnu skor. Este maly dodatok: priatelka absolvovala to iste na GTw 2.0 a spokojna takisto maximalne, takze pre vase bikerky tento model tiez plne odporucam (vizitkou cyklistu je vraj bicykel jeho polovicky).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vaha vsak asi nebude naj., ale to casom "vykoumas", no a za tu cenu
u mna ano pre GT, nie pre Merida (ale ta co pises, je ina cenova kateg., ci..?)
ostava uz len zvolit to spravne farebne prevedenie
ktore z tychto dvoch? :
http://www.bikecentrum.cz/images/img.php?id=8414&type=IMAGE_IMG
http://www.bikecentrum.cz/images/img.php?id=8175&type=IMAGE_IMG
určite budeš spokojný, henten bike má len 1 nevýhodu = nevieš nič o tej vidlici ...
a preto, môžeš potom "zreferovať" ako chodí ...
Ta farba sa rozhodne az v predajni na poslednu chvilu
Povodne nevegaly su isce super do terenu, ale velmi pomale a tazke.
tak gratulujem, ja stale hladam moj
Povodne nevegaly su isce super do terenu, ale velmi pomale a tazke.[/quot
Tie plaste su strasne pomale po asvalte to mas 100% pravdu ale v terene sedia ako sa patri dobre sa na nich slape po akomkolvek terene blato , kamene , trava to je jedno idu ako pila
Aj ja som ho kupoval vo Velosprinte NR, vlani vo febreuari. Velmi dobra predajna, odporucam
Aj ja som ho kupoval vo Velosprinte NR, vlani vo febreuari. Velmi dobra predajna, odporucam
Ja som ho kupil az na dalekom Spissi
P.S. Berte to z rezervou , nemam skusenosti a dobru vidlu som este nejazdil, som uplny zaciatcnik a nemam s cim porovnavat - akurat shit CTM millenium rebel. Pravdepodobne vsak lepsie uz coskoro napise 3lob1t
http://www.cyklosvec.cz/?ie=testy&akcia ... est_id=112