Caute chcel by som vas poprosit poradit nejaky bike maximum co za neho dam je 23.000SK moje vybrane modely su zatial GT avalanche 1.0,CTM delta disc,LeaderFox Leader,Trek 4500,Vector Explorer.merida matts miami,SPECIALIZED HR COMP DISC ,KONA FIRE MOUNTAIN .....
Prosim poradte ktory je naj a aj nejaky iny ak viete Dik moc vopred
Tak jazdit na nom chcem asi tak 75percent les a 35percent cesty ale zvadca les ale nejak sa do toho lesa aj musim dostat a cez leto aj s kamaratmi po hradzi na kofcu takze asi tak:)
to peto: ja som skladal bike a nevyde to lacnejsie... jedina vyhoda je, ze si tam das komponenty, ake chces...
to jeepers: jednoznacne by som bral GT. dobra kostra, komplet deore a Hayes disc brzdy... kolko vazis? je tam slabsia vydla.... skusal som judy, ale na mojich 85 kg veru nebola... ale asi by som siel do toho a prisetril na novu vydlu, alebo ju hned dal vymenit za priplatok... ako sa dohodnes s predajcom...
ja dost rozmyslam nad tym leaderfoxom dost dobra vybava fakt ze vsetko deore a kona ma prehadzovacku aceru tak to uz co je za tie peniaze aby som mal aceru ne dik
no poviemti ze sice kona, specialized znie pekne ale ked nieco taketo chces tak treba mat viac love. lebo v tejto cene platis vela za znacku a malo za kvalitu. zober si to tak ze na kazdom bicykli je shimano vybava teda to iste ale v roznych kvalitatyvnych urovniach a to uz je ten rozdiel co si treba vsimat. co na tom ze budes mat leaderfox a nie specialized? mozno je ten ram odolnejsi ale tebe to pri tvojejvahe a style jazdi mozebyt jedno. ako som ti povedal dolezita je geometria a ta ti kludne moze viac sadnut na leaderfoxe ako na kone. ber to aj tak ze pre leaderfox je to skoronajvyssi model co znamena ze sasnazi urobitfakt dobri bajk ale prekonu a specialized je to nic co znamena ze neriesi az tak jazdne vlastnosti a pod. a rozmyslal si nad kellysom magic? ma tam LX, Axon-vidlu co sa daporovnat s pilotom jakvahovo tak aj funkcne. no proste kukni si to. meridu neskusaj lebo tento rok tam dali na sracku rafky a na ***** vidlicu. ten leader sa da tiez. zober si to gtecko sice celkom fajn vybava ale onicom vidla. lebo museli niekde usetrit. naco su ti kotuce? a este mechanicke.. dolezitejsie je kvalita ramu(material, zvary a pod. ale v tejto kategorii je to aj tak vsetko podobne.), vidla a kolesa. takze asi tak keby nieco tak napis. cau
kellys moc nechcem lebo kazdy na neho nadava takze tak:)dik za rady a ja som nad tym rozmyslal co si mi hovoril preto chcem ten leader lebo je to najvyssia rada u neho ten co chcem a neplatim tak za znacku ako u inych bajkovpodla mna ten leader zatial u mna dominuje chcem ho kupit cez http://obchod.yannicksport.sk/tam stoji 22.000SK dost popic cena na to aku ma vybavu a kotuce mi urcite k niecomu budu chcem jazdit zvacsa lesom na take downhilli ale nie az take krute ako ty manici co to jazdia ale chcem aj ubrzdit (viem ze k brrzdeniu prispievaju zvadca plaste )ale ja som dost sadidta ked idem dole kopcom takze tak ale dik za rady:)
porozmyslaj nad tym vectorom este..aj ked nie je uplne super vidla ale ramy robia celkom pevne,jazdia tu na tom FR a drzia...ak chces kukni na bikemagazin.sk-maju tam odfotenu lavku ktoru skacu..su to chalani z PB ja som jeden z nich..ramy zatial drzia takze uvazoval by som aj tad tym vectorom
inak si si vsimol,ze uz tam je (na tom leaderfoxe) rst GILA a nie ten pilot???alebo sa mi to zdalo,ze vcera este tam bol ten pilot??(asi nie,pretoze zo vcera mam obrazok leadera aj s pilotom ...) tak neviem.ale ta cena 22000 je super.keby som mal,idem do toho
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to jeepers: jednoznacne by som bral GT. dobra kostra, komplet deore a Hayes disc brzdy... kolko vazis? je tam slabsia vydla.... skusal som judy, ale na mojich 85 kg veru nebola...
k authorom.. pomer cena/vykon je dobry pri tejto znacke len do sumy 20000Sk.
potom je to podla mna uz dost predrazene.(modus a vyssie)