a na pilota daj maximalne 160mm
mi hovorili aby som tam nedaval moc velky obvod tusim ze okolo 200 a nieco lebo ja mam rockshox pilot a ta mo dost tenke nohy
crazyfox: tento postup plati pre brzdy, kde sa hybu obe dosticky (typicky hydrauliky). brzdu, kde je jedna dosticka pevna tak nenastavis, bude skrtat...
a pre rypalov: existuju aj mechaniky, kde sa hybu obe dosticky (napr. winzip)
lebo mne sa vzdy ohina kotuc tam kde ma najvacsi obvod . nerozumiem tomu a este mam hayes 2 mx a original dosticky hayes mi piskali ale goldfreny nie , tiez tomu nerozumiem ked tie originalky boli neporovnatelne draksie .
neska som dotiahol lanko a brzdi mi to celkom v poho len suchaju platnicky o kotuc
poradte ako mam spravit aby nesuchalo a aby to brzdilo tak ze packu stlacim co najmenej
.... to nie je ich problem, to je ich vlastnost. Mal som ich - hlavne ich neprehrievaj pri dlhych zjazdoch, lebo nezabrzdis vobec. Pred kazdou jazdou (niekedy aj pocas) je nutne nastavovat 2. piest - inac sa rotor bude ohybat a zoderies trecie elementy za 600 km.
Cim skor vymenit (juicy 3, juicy 5 - v cechach na kolokram.cz atd...)
jazda z kopca a brzdenie je o zabehnuti brzd, alebo na zapecenie statickej dosticky a odrovnanie brzdy
no som hovoril uz ale tak mam avidi skusim tie bovdeny ale neviem ktore este .nemas s nejakymiskusenosti.. a este mi aj kamarat povedal ze mam skusit ist na nejaky kopec a aspon 10 X sa spustit a v 40km/h zabrzdit na nulu aby sadli dosticky ked este niesu....nahodou