Nazdar na vianoce som dostal helmu bell variant a po pár jazdách sa mi odopol ten upínaci system na čele. V pohode som ho nacvakol nazad ale pri tom som si všimol, že ten plast čo je v helme je totálne krivo osadený. Bol som v kamennom obchode kde bola helma kúpena (trepal som sa tam na bajku PU>PB) a chlapík ma ľudovo povedané "*****ot; , že keby to poslali na reklamáciu tak by ju neuznali a keď sa to vytrhne časom tak mi reklamáciu neuznajú, že napíšu: chyba uživatela že si mám potom kúpiť lepidlo špecialne na polystyren a prilepiť to nazad. Čo by ste mu na to povedali?
A je to vôbec na reklamaciu alebo kašlať na to s tým, že je to bežný jav
Ak to nevzniklo mechanickym poskodenim/padom/nespravnou manipulaciou, tak to je na reklamaciu. Vidno, ze na tej jednej strane nie je ten uchyt upinacieho systemu spravne "zaliaty" v tom polystyrene. Ak to nebolo vytrhnute z materialu pri naraze/pade, tak je to vyrobna vada. Prilba s touto vadou nesplna certifikat bezpecnosti, cize treba ist tvrdo po tom. Najlepsie kontaktovat priamo obchodne zastupenie danej znacky na SK ak predajca robi problemy a rovno aj podat staznost na predajcu. Samozrejme to vsetko len za predpokladu, ze naozaj sa nejedna o mechanicke poskodenie.
je to tak,predavači si takto len uľahčujú robotu.Slovenská klasika ani po rokoch sa nič nezmenilo.
Treba to nechať v obchode pretože predavač to nemá ako posúdiť pokial tam nie je evidentne mech.poškodenie.
Do 30 dní musia reklamáciu vyriešiť a ak nie tak peniaze prípadne nový tovar.Netreba sa vzdať.
oh veľká vďaka za odpoveď lebo manželka mi vraví tiež to isté ale oni sa ma snažili takto odpískať. Zajtra pohladám to zastúpenie a poriešim to . Helma je úplne nová a mal som ju teraz tretí krát žiaden pád ani nič iné. iba teda sa to odoplo a pri tom som si všimol tu nedokonalosť ... Hmm mám chuť aj napísať meno toho super dobrého obchodu čo pri kupovaní buliká do hláv somariny a človek príde s týmto a rekacia ako úplne ... no čo už. vživote už u nich nekúpim nič.
Jasné, ak ti to obchod odmieta vziať napíš do Progress cycle http://www.progresscycle.sk/content/kontakty Predavač nemôže dopredu povedať čo na to povie dodávateľ. Ja by som to poslala keby si to kúpil u nás. Je tam risk, že pri horšom páde to vypadne.
Ty nič nerieš,jednoducho to odnes do obchodu spíšu s tebou reklamáciu,podpíšeš to a do 30 dní to zo zákona musia vyriešiť.Ty nerieš žiadneho dovozcu,to je vec predajcu a nie teba.nešpekuluj.
***** ich môžeš dodatočne keď sa to vyrieši,napríklad aj tu.
Moj nazor je, ze sice by sa reklamacie nemali riesit zakaznik-dodavatel ale ak mas nervy chod este raz do toho obchodu a ak nie tak napis mail tam co som ti poslala, ze dobry den tam a tam mi odmietli prevziat to a to kupene vtedy a vtedy. Pripadne posli foto a ocsanuj blok o kupe. Nech ti povedia ako mas postupovat v takomto pripade. Druha moznost je SOI.
Tak som do progresscycle napísal maila som zvedavý na pondelok.
kurník a ten bloček som zabudol ofotiť a priložiť
do téj predajne už nepojdem ten predavač je veľmi dobrý rečník. A ja som slabý hulvát
ale obchod nemôže odmietnuť prebrať reklamáciu,pretože on to musí len odoslať dovozcovi a až dovozca to rieši.A dovozca potom oznami predajcovi výsledok.predajca s tým nič nemá.
Určite treba pohroziť inšpekciou pretože tam hrozia potom už iné pokuty.Mám s tým skúsenosť pred mnohými rokmi.Naozaj to funguje.Dokonca soi má aj tel.číslo kde sa presne môže človek obrátiť o radu.
Hovorím netreba sa nechať odbiť.
predajca je možno dobrý rečník ,ale aj pekný odrbávač.
predajca s tym ma akurat to, ze dovozca moze mat trochu ine terminy, predajca nemusi stihnut mesacnu dobu na reklamaciu, preto byva casto ta neochota
To nic nemeni na fakte ze na reklamacii treba trvat
jednoducho nemám povahu na hádanie sa a vysvetlovanie niekomu znova, že teraz to vyzerá pevno ale pri jazde lesom sa mi to odoplo. Uvidím čo napíšu z progrescycle. a obchod má z mojej strany o antireklamu postarané. ale zas aj antireklama je reklama, že? tak vymyslím dačo iné
jednoducho nemám povahu na hádanie sa a vysvetlovanie niekomu znova, že teraz to vyzerá pevno ale pri jazde lesom sa mi to odoplo.
Ty mu nemusis vysvetlovat o tom ako sa ta vada sprava, treba mu argumentovat zakonom. On to proste musi prevziat nech si o tom mysli cokolvek. Pokial nema poverenie od Bell, ze je opravneny pre svoj obchod posudzovat vady na produktoch tak to proste poslat jeho dodavatelovi musi. Ide len o to ci to budes mat rychlejsie cez neochotneho predavaca, cez radu dodavatela alebo cez SOI. Skusit treba vsetko.
jasné veď už to riešim tak uvidíme. Ale mali ste vidiet tie pohlady ľudí, že prečo mám na hlave helmu a na batohu druhú samozrejme cestou do Považskéj a aj nazad do Púchova
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Treba to nechať v obchode pretože predavač to nemá ako posúdiť pokial tam nie je evidentne mech.poškodenie.
Do 30 dní musia reklamáciu vyriešiť a ak nie tak peniaze prípadne nový tovar.Netreba sa vzdať.
***** ich môžeš dodatočne keď sa to vyrieši,napríklad aj tu.
No oni ma poslali preč, že to neberú. Tak čo teda?
kurník a ten bloček som zabudol ofotiť a priložiť
do téj predajne už nepojdem ten predavač je veľmi dobrý rečník. A ja som slabý hulvát
Určite treba pohroziť inšpekciou pretože tam hrozia potom už iné pokuty.Mám s tým skúsenosť pred mnohými rokmi.Naozaj to funguje.Dokonca soi má aj tel.číslo kde sa presne môže človek obrátiť o radu.
Hovorím netreba sa nechať odbiť.
predajca je možno dobrý rečník ,ale aj pekný odrbávač.
To nic nemeni na fakte ze na reklamacii treba trvat
ak chceš možeme sa vybrať do Púchova s kamarátmi a pohovoriť si o reklamačnom poriadku a ochrane práv spotrebiteľa.
Ty mu nemusis vysvetlovat o tom ako sa ta vada sprava, treba mu argumentovat zakonom. On to proste musi prevziat nech si o tom mysli cokolvek. Pokial nema poverenie od Bell, ze je opravneny pre svoj obchod posudzovat vady na produktoch tak to proste poslat jeho dodavatelovi musi. Ide len o to ci to budes mat rychlejsie cez neochotneho predavaca, cez radu dodavatela alebo cez SOI. Skusit treba vsetko.
A triki, plna huba kecov ako vzdy a na vec pojde s kamaratmi, to ma pobavilo najviac