Skusim vyuzit tuto temu. V tapered rame s hlavovym zlozenim acros AiX-03 bola povodne vidla s klasickym rovnym krkom. Na spodnej casti jej krku je nalisovany sirsi kruzok ktory zapadne do spodneho loziska. Musel som vymenit vidlu a novu som kupil tapered . Ten povodny kruzok samozrejme nepasuje na siroku spodnu cast krku vidli. Viem niekde kupit len spodny kruzok a bude sediet do AiX-03 ? Mohlo by to byt toto https://www.bike-components.de/en/Acros/Gabelkonus-fuer-AiX-03-AiX-22-AiX-24-p29429/ Ak nie viem niekde kupit spodne dva diely lozisko a kruzok ? Ak ani b nie je spravne. Ake nove hlavove zlozenie ? Povodne bolo bottom 40x52x7mm with 45 degree angles a vrch 31x40x6.5 with 45 degree.
Mam Meridu 96. Je tam hlavové zloženie FSA BB410 NECK . je uz dost opotrebovane a potreboval by som nove. Neviem vsak podla coho vybrat. kedze neviem ani ake parametre mam hladat. , Dakujem za radu .
Prosím o radu, na starsim pevnom bicykli chvem vymenit vidlicu, ktora je pevna na zavit a zasuvacim predstavcom o priemere 25,4
Chcem dat vidlicu, ale na ktoru mozem dat Ahead predstavec, ale vzdy najdem vidlice len o priemere krku 28,6, nerozumiem, ako to riesit, poradte prosim. Dakujem
Ano, vyzera podla popisu, ze taka vidlica, je podla priemeru hrdla, presne ta, aku potrebujem, len vydim odkaz na zahranicnu stranku, tak ci to tu u nas zozeniem.,, tym padom musim menit aj hlavove zlozenie, len tiez si niesim isty za ake, ked je viac druhov
Ked uz aj najdem vidlu s priemerom 1" ako potrebujem, krk ma zavit a ja potrebujem na vidlu dat ahead predstavec, co stym zavitom, ked musi byt ine hlavove zlozenie, to je maturita, robil to uz niekto? Mate skusenost?
Podľa mňa sa to neoplatí riešiť. Za nejakých 100-150€ kúpiš z bazáru bicykel, ktorý bude o asi o dosť lepší ako to čo vznikne takýmito úpravami z tvojho terajšieho bicykla.
no ja som ti nenapisal vlastne nic
raz mi kamos priniesol stary bike s podobnou poziadavkou a behom 5min na nete som sa na to vykaslal, kedze riesenie nie je lahko dostupne, mne to davalo zmysel iba v pripade nejakeho srdcu blizkeho ramu
Ospravedlnujem sa za gramatiku, pisem na tel, .. No az tak nakladne to nieje, vidlica 35€, hlavove zlozenie 5€, predstavec 6€, ja myslim, ze to nieje az taka zla investicia, kedze bicykel je sice starsi, ale ma v podstate vsetko nove, dakujem za rady, pomohli ste..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://eshop.dema-bicycles.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=381323&category_id=55293&manufacturer_id=17109&option=com_virtuemart&Itemid=1
Mam Meridu 96. Je tam hlavové zloženie FSA BB410 NECK . je uz dost opotrebovane a potreboval by som nove. Neviem vsak podla coho vybrat. kedze neviem ani ake parametre mam hladat. , Dakujem za radu .
Do tvojho ramu potrebujes tzv semi-integrovane hlavove zlozenie.
Chcem dat vidlicu, ale na ktoru mozem dat Ahead predstavec, ale vzdy najdem vidlice len o priemere krku 28,6, nerozumiem, ako to riesit, poradte prosim. Dakujem
alebo nieco taketo? http://www.jejamescycles.co.uk/sr-suntour-sf14-xct-26x1in-255mm-ahead-suspension-fork-black-id83590.html
edit: mas vidlu s rozmerom krku 1", pokusas sa tam dostat 1 1/8"
Vidlica možno nejaká ako http://bike-shop.onix.cz/ODPRUZENA-VIDLICE-RST-Capa-T-11/254-zavit-cerna-MTB / http://www.cyklovybava.cz/product/vidlice-odpruzena-26-suntour-1-zavit-xct-v4-mlo:11669/
Podľa mňa sa to neoplatí riešiť. Za nejakých 100-150€ kúpiš z bazáru bicykel, ktorý bude o asi o dosť lepší ako to čo vznikne takýmito úpravami z tvojho terajšieho bicykla.
raz mi kamos priniesol stary bike s podobnou poziadavkou a behom 5min na nete som sa na to vykaslal, kedze riesenie nie je lahko dostupne, mne to davalo zmysel iba v pripade nejakeho srdcu blizkeho ramu