Caute. Viete mi prosim poradiť aké správne hlavové zloženie zvoliť pre rám santa cruz chameleon? Výrobca udáva označenie IS41/IS52 (FSA IS-2/47/42 ACB -or- Cane Creek 10 -or-cane Creek 40).Neviem či zle hľadám, ale nič iné okrem tohto cane creek som nenašiel https://realbike.sk/shop/hlavove-zlozenie-cane-creek-forty-is41-is52-short/
No zdá sa mi byt nejaké drahé oproti ostatným… poprosil by som aj o tip na crown race ktorý tam zapasuje.
Vopred dík.
Darujem - len osobne a len všetko spolu.
Hlavové zloženie Cane Creek 40 - IS41 na IS52.
Stredové zloženie Sram DUB PF92.
Vodítko reťaze 28z až 32z.
Viď foto...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je tam ponuka na Cane Creek 40.
Hlavové zloženie Cane Creek 40 - IS41 na IS52.
Stredové zloženie Sram DUB PF92.
Vodítko reťaze 28z až 32z.
Viď foto...