Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Mno. Zvykajme si. Tie ceny nejaký čas lepšie nebudú. A budeme radi, že je skladom. Kolega mi rozprávala ako bol prednedávnom svedkom ako dvaja týpkovia v jednom obchode licitovali o posledný bajk, ktorý obaja chceli. Obchodník nakoniec bajk predal cca o 300 Eur drahšie ako odporúčaná MOC.
Kika dík.
Ono išli asi všetky cenovo hore o cca.10€
A neverím že po naskladnení trebárz aj o pol roka to klesne. Ja už kompromisy čo sa tyka pláštov nerobím.
Ceny na tovar z Ázie nebudú tento rok určite klesať. Všetok materiál na výrobu zdražuje. Avšak doprava z Ázie rastie raketovým tempom čo sa premietne do cien dovážaného tovaru. Dnes je doprava kontajneru 6x drahšia ako pred 18 mesiacmi. A údajne je predpoklad ďalšieho rastu ceny dopravy (až na 20tis USD za 40Ft kontajner) ako zvyčajne pred Vianocami a následne pre Novým Čínskym rokom.
Tak ja som hlavne srandoval. Offseason a jarne objemy sa daju jazdit aj na tazsich 60tpi plastoch za menej nez polovicu a highend na pretek tym padom vydrzi skoro vecnost.
Ja som jazdil 560g plaste az kym som sa skoro nezabil... Vymenil som ich za 730g plaste a vobec mi to ako gramarovi nevadi i ked netvrdim ze na tychto plastoch sa zabit nemozem...
Takže fajn sú tie Vittorie backyfx ? som ti hovoril..neváhaj a kľudne potom aj do tej verzie 2,35 choď keď tieto zoderieš. S Maxxisami to je teraz cenovo ozaj čudné. Aj na nemeckých eshopoch ceny ako z vesmíru. Ale ako je správne vyššie podotknuté tak sú tu aj verzie DC, ktoré sú o dosť lacnejšie, majú super valivý odpor a skvelú výdrž. Len novinka Maxxis Shorty vo verzii DC akosi vytŕča - 68 eur - tak som sa presvedčil že prežijem aj bez Shortyho
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ono išli asi všetky cenovo hore o cca.10€
A neverím že po naskladnení trebárz aj o pol roka to klesne. Ja už kompromisy čo sa tyka pláštov nerobím.
Ja by som sa ulakomil
OK, poprosim ta cislo zivotnej poistky, ja pripravim zmluvu na pouzitie na vlastne nebezpecenstvo...
Uz som nato prisiel.... Zial neskoro...