Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
V SKF katalogu som to zatial nenasiel, ale mozno sa niekedy skocim do KBM spytat. Dalsi rozdiel oroti standardnemu lozisku ale je vo vnutornej drahe kde su zvnutra na vymedzenie vole medzi osou a loziskom vyfrezovane dve drazky a v nich O-kruzky. Tie asi nahradzaju ten 0,5mm plast u Shimana. Cele to lozisko vyzera proste dost divoko.
tak mne by to aj ladilo...mam zlate Marty, retaz (ked je umyta) a srob na saltry X.0...avsak brzdy pojdu asi do cervenej (nie kvoli farbe)...a vtedy to ladit prestane zrejme uplne
apropo gramatika: toto mi este nikto nikdy nepovedal (myslim to vazne)...ked som sa nad tym zamyslel mas pravdu ze to vie zniet aj lepsie...ale az tak prisne je tu gramaticke okienko ???
neni prisne okienko len mi to udrelo do oci
a co sa tyka pedalov tak som proste dlho nevidel svoje kolo a nepamatam si akej su farby, ale ked som sa pozrel na foto zistil som ze su tiez dvojfarebne
pardon
Nie je všetko o gramoch a pomere k cene. Možno je pár ludí ktorí chcú niečo čo nemá každý druhý top bike. Ak ťa to zaujíma tak si sprav rozpočet sám. Môžeš sa dostať na cenu tebou spomínaných XTR a samozrejme aj výrazne viac. Len neviem prečo sa bavíme o XTR keď som sem hodil cestné kľuky. hehe
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No ak vydržia 7000 km bez náznaku opotrebenia ako moje XT tak to bude potom v pohode
a o kolko je tam viac zlatej farby ako v predoslom modely ??? podla mna 2 mini kruzky...
...osobne by som tiez radsej bral inu farebnu kombinaciu...ale tak cena ktoru som dostal sa odmietala len velmi tazko...
neboli
a lokal singularu sa s nominativom pluralu nema moc v laske
apropo gramatika: toto mi este nikto nikdy nepovedal (myslim to vazne)...ked som sa nad tym zamyslel mas pravdu ze to vie zniet aj lepsie...ale az tak prisne je tu gramaticke okienko ???
a co sa tyka pedalov tak som proste dlho nevidel svoje kolo a nepamatam si akej su farby, ale ked som sa pozrel na foto zistil som ze su tiez dvojfarebne
pardon
MTB vajčaté prevodníky 44-33-23
hehe