Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
na HT bude/je UST a na fulla som rozmyslal nejaku nahradu a tie duse by mohli byt taky medzistupen. Aspon na vyskusanie. Skor mi islo na deklarovane zhorsenie komfortu v dosledku "nepoddajnosti" fossov.
Čo sa vám nepáči? Raro by mal byť zhovievavý keďže má cirkus rád a povedal som si, že tmavú Elenu musí byť vidieť, tak ju teda bude vidieť už od Nitry. hehe
A skúste sa na to pozrieť triezvo. Za kolesá 1000€ nedám. Mavic by ste mi ofrflali, že to je také obyčajné, Remerxy na Ameriku dať nemôžem, ControlTech by ste ofrflali, Bontrager je ťažký, Easton ..... bla, bla, bla. hehe
Suhlasim s de1mosom. Btw. proti AC nic nemam, ale ten dizaj kolies sedi akurat tak na cirkusovy Cube takehoto typu (kde by naozaj pasoval) a nie na bajk s ramom v jedinej a este k tomu uplne odlisnej farbe. Ocakaval som nieco decentne (cierne abo strieborne). Ta fialova sa s tymto dizajnom asi dost pobije. Som zvedavy na vysledok po doskladani.
Jezus doteraz som skladal všetko decentne, nedal som sa nahovoriť trebárs na oranžový CK a prišiel čas na zmenu. Aspoň sa môžte na mne zabávať keď pôjdeme na malinofku do Rakús. hehe
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ok, som zvedavy. Budu to skusenosti ridera a nie nejake spravy od JPP.
zvážené s vložkami do ráfu 1535g.
A skúste sa na to pozrieť triezvo. Za kolesá 1000€ nedám. Mavic by ste mi ofrflali, že to je také obyčajné, Remerxy na Ameriku dať nemôžem, ControlTech by ste ofrflali, Bontrager je ťažký, Easton ..... bla, bla, bla. hehe
Tie Eastony stoja tolko, co jeden bike. A spytajte sa matta na skusenosti s nimi...
Vies, ze mame delbu prace nastavenu na system: Ja najdem, ty kupis!
Tak nespekuluj teraz
DT swiss 370 CL + sapim laser špice + alu niple + ZTR 355 disk + kotúče XTR + kazeta XT 11-32 + Schwalbe Rocket Ron 2,1 PaceStar + tmel NoTubes + vzduch na 2 bary + čiapočky na ventily a na prednom aj magnet. proste komplet kolesá
predné 1375 gramov
zadné 1826 gramov
a dalšie drobnost : košík no name potešíl - 20 gramov
kladky shaman racing - 29 gramov