Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Jezus> Neviem ako bicyklové, ale pri motocyklových je americká SNELL podstatne prísnejšia ako európska CE. Hlavný rozdiel je, že európske prilby sa testujú tlakom na určené body a musia vydržať pôsobenie určitej sily. Americká norma tieto body presne nepredpisuje, ale testujú sa náhodne vybrané body. Európsky výrobcovia potom tieto body vystužia, inde je tenká škrupina a prilba testom podľa CE prejde. Neprejde však testom SNELL, preto sa väčšina z nich v USA nemôže predávať. Preto sú aj EÚ prilby kúsok ľahšie.
Neviem či to takto funguje aj pri bicyklových prilbách. Podľa hmotnosti to ale vyzerá tak.
Presne ako pises - ten ubytok hmotnosti na EU verzii prilby nie je len tak nahodny. Uz len dufat, ze tie predpisane testovane body podla EU normy su dostatocne, aby cloveka ochranili a ze sa ta prilba nerozsype po naraze na niektore nezosilnene miesto...
Presne na tuto reakciu som cakal. Ale faktom je, ze ked si dam tu prilbu pred zjazdom na budku a v zjazde spadnem a prilba sa rozpadne skor, ako sa ma, tak to nepotesi ani takeho bezprilbonosica ako ja...
"o kusok lahsie"..a prave tu je podla mna problem, kebyze je to naozaj o kusok tak nepoviem ale pri takomto high-endovom produkte je rozdiel 15% podla mna velky a znamena rozdiel triedy..pravdaze dovolit si to mozu vdaka predaju na roznych trhoch ale aj tak je to podla mna rozdiel velky..co sa tyka bezpecnosti neviem posudit ale pochybujem ze to bude podstatny rozdiel..
Presne ako pises - ten ubytok hmotnosti na EU verzii prilby nie je len tak nahodny. Uz len dufat, ze tie predpisane testovane body podla EU normy su dostatocne, aby cloveka ochranili a ze sa ta prilba nerozsype po naraze na niektore nezosilnene miesto...
Chcel by som len upozornit, ze niektori vyrobcovia uvadzali a mozno stale uvadzaju u prilieb hmotnost napr bez upinacich remienkov...
Presne na tuto reakciu som cakal. Ale faktom je, ze ked si dam tu prilbu pred zjazdom na budku a v zjazde spadnem a prilba sa rozpadne skor, ako sa ma, tak to nepotesi ani takeho bezprilbonosica ako ja...
Jezus .. ak jedina vec, kvoli comu vozis prilbu je to, ze cakas, ze Ta ochrani po pade v zjazde, tak ju ani vobec vozit nemusis .. to si kup integralu, tu mozes v pohode vozit na batohu a davat ju len na zjazd. Klasicka polystyrenova prilba ti neochrani spanky (alebo len niektore a velmi malo) a uz vobec nie celust a predok tvare pri naraze na bradu. Tam ti moze pomoct jedine a jedine integrala. Klasicka prilba je na bezne kontakne dotyky.
Mrssti, tie holzfellery maju 710 ci 680mm? To je tiez celkom tazke na taku ci onaku sirku..
tie majú 700mm, 15mm zdvih.... nieje to nič extra ale nato že je to hlinik tak sa to podla mna dá prežiť, časom tam možno hodím niečo lahšie nejaké stylo WC alebo niečo carbonove.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neviem či to takto funguje aj pri bicyklových prilbách. Podľa hmotnosti to ale vyzerá tak.
Chcel by som len upozornit, ze niektori vyrobcovia uvadzali a mozno stale uvadzaju u prilieb hmotnost napr bez upinacich remienkov...
met kaos M.
udavana hmotnost bez siltu skoro sedi....250/261g (cakal som kompletu)
Moja Kaos (velkost M) ma: 300g +-20g aj so siltom. Takze vaha sedi
Jezus .. ak jedina vec, kvoli comu vozis prilbu je to, ze cakas, ze Ta ochrani po pade v zjazde, tak ju ani vobec vozit nemusis
tie majú 700mm, 15mm zdvih.... nieje to nič extra ale nato že je to hlinik tak sa to podla mna dá prežiť, časom tam možno hodím niečo lahšie nejaké stylo WC alebo niečo carbonove.