Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Stred bol osobitne. Tebe SLX vyšli na 560? lebo ja som po nete našiel väčšie váhy. Námatkovo: http://singletrackworld.com/forum/topic/crank-arm-weights-shimano-slx-vs-xt
Rajdy som nekupoval kvôli váhe,hľadal som podobný posed ako mám teras len trochu iný sweep a v modrej. 710tky boli od superstar vypredané tak som zobral Descenty pôvodne na DH a zrezal,staré som predal váhovo som bol cca rovnako a obrat bol cca 10e na rajdoch váhou radšej šetriť nejdem
Zihadlo,z Campy som zobral cca 3 články dole pri skracovaní a vážená je už skrátená
Ja mam rajdy urcene na Enduro od Speslu takze sa nebojim pevnosti. Tie kluky idem just zvazit a rovno si konecne vymenim stred. Len sa bojim ci ten XTR stred aj vydrzi tie pecky.
určite,veĎ XTR sa používalo dávnejšie na DH keď ešte nebol Saint a držalo samozrejme že som mohol zohnať ľahšie rajdy,ale ja som gramarinu vzdal už dávnejšie. Keď mám na bajku ťažký Talas,teleskop a 2,4 plášte tak nejake gramy nevadia stále by som mal byť pod 14,5kg hranicou...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ejha pardon
Keď to spriemerujem: 14 percent hore/dole(v tomto prípade hore). Sockári...
klasika, jazdim fungel nové od novoty a vlákna už vytŕčali
Selle Italia X1 291g
Superstar Descent zrezané na 710mm 330g
Gripy Token 61g x2
Kind Shock I900 545g
Shimano XT FC-770 iba kľuky bez prevodníkov 594g
zajtra dám ešte prevodníky rockring kazetu a reťaz...
Shimano XT 24z 23g
Specialties TA Chinook 36z 43g
Gamut Bashguard 83g
Canyon Chainguide 72g
Campa Veloce reťaz 260g
Campa Veloce reťaz 260g
to je podobne ako Utegra 6701 pri 111clakoch
Rajdy som nekupoval kvôli váhe,hľadal som podobný posed ako mám teras len trochu iný sweep a v modrej. 710tky boli od superstar vypredané tak som zobral Descenty pôvodne na DH a zrezal,staré som predal váhovo som bol cca rovnako a obrat bol cca 10e
Zihadlo,z Campy som zobral cca 3 články dole pri skracovaní a vážená je už skrátená