Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Lto presne tak keď si písal že praskajú a som ti napísal že som o tom nepočul a nečítal a stalo sa mi to asi na 2. deň no už to muselo byť nacate skôr ale všimol som si to potom, asi si to privolal no čo už, ale hovorím si,že radšej zlomiť bajk ako seba len mi kvôli tomu padla dovolenka v Rychleboch čo má mrzí no snáď o rok
No do pr*** .. kua, tak to ma mrzi .. toto vediet, tak si zakusnem do klabosnice . No ale myslim, ze by to malo ist zvarit. Ak teda je to ono, co si myslim.
imro1pockat, to chces povedat, ze sa to stalo medzi tymi dvomi prispevkami, co som pisal ? To dufam nie
Cize mne z toho plynie, ze tento setup (XTR+Ashima) je pouzitelny na bezne jazdenie po Malych Karpatoch s lahkym bikerom. Teda u teba uplne ok, u mna by som brzdy stratil po 10km na prvom vyjazde s Palom niekde na Strazove
Vadnut ale znamena, ze sa packa zacina pritahovat k rajdom ? Guide mne toto nerobia, ani ked su rozpalene .. akurat tam hrozi, ze sa roztecie hadicka
jop presne tak postupne s apáčka priťahuje viac k rajdom ako je bežné...
s tým súhlasím.. na moje jazdenie bez problémov dostačujúce ty by si ich stratil v tretej zákrute
Tak ano, ja sa dost bojim/nevidim, takze zadnu brzdu pouzivam casto. Ale toto s tym pritahovamim , to mi je nejasne. Nikdy som nejazdil hydry s mineralnym olejom, vsetko Avid s DOT4(5.1). A tam bud to brzdilo, alebo brzdilo a hukalo, maximalne tak sa znizovala roztec packy od rajdov. Naposledy teda s hadickou bol problem .. ale to, ze sa packa priblizovala k rajdom, to som nezazil.Vsak mineralny olej nema byt preco iny ako DOT4(5.1), ci .. ?
Tie silikonové force majú cca 100g bez štuplov , ale zato majú 34mm a z "neorigo ESI" sú zatiaľ asi najlepšie, čo som mal.
Penové gripy nechcem, ten pocit prepotených alebo mokrých penových gripov v daždi fakt nemám rád.
Až nebude kde zhadzovať gramy, tak si radšej kúpim 20g lizard-skins keď tak
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Cize mne z toho plynie, ze tento setup (XTR+Ashima) je pouzitelny na bezne jazdenie po Malych Karpatoch s lahkym bikerom. Teda u teba uplne ok, u mna by som brzdy stratil po 10km na prvom vyjazde s Palom niekde na Strazove
Vadnut ale znamena, ze sa packa zacina pritahovat k rajdom ? Guide mne toto nerobia, ani ked su rozpalene
jop presne tak postupne s apáčka priťahuje viac k rajdom ako je bežné...
s tým súhlasím.. na moje jazdenie bez problémov dostačujúce ty by si ich stratil v tretej zákrute
Toto som pozeral dva týždne dozadu v cykle
Penové gripy nechcem, ten pocit prepotených alebo mokrých penových gripov v daždi fakt nemám rád.
Až nebude kde zhadzovať gramy, tak si radšej kúpim 20g lizard-skins keď tak