Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Dosť ťažké plášte ten Specialized vyrába... A to som si vybral najľahšie (rozptyl až + 30 g). Zvedavý som na novú zmes Gripton, zmenu dezénu (vyššie bočnice, jemne zmenený a redší dezén) a taktiež väčšiu šírku (pri pôvodných mi prišlo 2,2" zbytočne veľa). Pre zaujímavosť, pôvodné S-Works Fast Trak 2br 29 x 2,0" mali 595 g (síce jazdené, ale so zaschnutým tmelom).
Fast Trak 2br 29 x 2,1" - 683 g
Fast Trak 2br 29 x 2,1" Grid - 707 g
môj bude na tom asi podobne , no stále mám na ňom nejaké blato a každý deň sa mi ho umývať nechce , takže možno vozím aj o pol kila viac ako by som mohol
tak u mna vaha vazena s kotucmi :/ bez nich cca 1550g
naboje - Novatec D771SB a Novatec D772SB
rafiky - No Tubes ZTR Crest MK3 29" spice - Sapim CX Ray
niple - DT Swiss Pro Lock
kotuce - Sram Centerline 2 Piece
Nič proti. Cena vs kvalita asi najlepšia so súčasnej ponuky. Ale proste mi tam nepasujú. Značkové ráfky a kvalitný výplet. Proste by som zainvestovala do niečoho menej "prefláknutého". Veď ten výplet stál viac ako tie náby Ale tým nechcem povedať, že tie kolesá sú špatné.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Fast Trak 2br 29 x 2,1" - 683 g
Fast Trak 2br 29 x 2,1" Grid - 707 g
Cannondale Lefty 60, 32 dier - 117g
Hope Floating disc 160mm - 102g (vážené dva kusy, oba vážia rovnako)
Ventilky NoTubes - 7g/kus
naboje - Novatec D771SB a Novatec D772SB
rafiky - No Tubes ZTR Crest MK3 29" spice - Sapim CX Ray
niple - DT Swiss Pro Lock
kotuce - Sram Centerline 2 Piece