Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
doktor-40 Ale ved ja mam kupene Renegade 2Bliss Ready. To su tie spevnene na bezduse. Prekvapila ma vaha 720g na kus, ale to preto, ze shopy uvadzaju u tychto plastov hmotnosti S-works odlahcenych verzii a ja som si nepozrel na webe vyrobcu aka je realita. Kupoval som ich v tej akcii 2 za cenu 1.
Na tých Crossmaxoch (vnútorná šírka 23) majú 55.5
Edit: toľko majú keď ich meriam v mieste bez dezénu. Keď meriam v najširšom mieste cez dezén, tak majú 58.5
V poslednom case som trochu odlahcil bike: gripy ritchey wcs (od povodnych o cca 70g lahsie)
Pedale crankbrother candy 1 ( od predoslych shimano 520 o viac ako 100g lahsie)
Sedlovka sixpack forward 30,9x 400 ( od povodnej iridium lahsia o cca 170g- povodne som nechcel cervenu ale bola v akcii za 27e tak som ju vzal, preto som kupil aj cervene pedale a gripy aby som to ako tak zmysluplne doladil )
Specialized Renegade 2BR 29x2.3
Kde soudruzi z USA udelali chybu? Druhy vazi 720g.
Ja som kupil tiez dva 29x2.1 v ackii 1+1 a rozdiel takmer 100g, to je podla mna uz fakt dost. Neviem ci do tej akcie dali schvalne jeden ok kus a k tomu druhy nepoadreny alebo neviem co si mam o tom mysliet. Ani netusim ci sa to da vobec zreklamovat.
Podla mna ked maju tie plaste 16% rozdiel v hmotnosti tak je to znak riadne nezvladnuteho procesu (nie som sice z gumarenskeho priemyslu ale u nas sa lisuju plasty co je aspon vzdialene podobne a velke odchylky hmotnosti plastovych dielov na rovnakom type produktu robime zvacsa iba pri experimentovani s kvalitou aby sme si zabezpecili geometriu / tvarovu stalost a pod.). Vo mne to vzbudzuje minimalne silnu nedoveru a aj keby nie na reklamaciu tak by som s tym isto dotazoval vyrobcu ako to vysvetli. 16% variabilita pri objemoch ich vyroby znamena, ze im material lieta kade tade. Teda opravte ma niekto znaly tychto procesov ci je to normal v gumarenstve.
tiez nie som od fachu, ale zrada tam bude. typoval by som ze na tom tazsom bude nejaka vrstva naviac oproti lahsiemu plastu. 16% rozdiel je sakra moc, aby tam bolo iba viac gumy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som zo súčasných plášťov Gripton sklamaný. Jednak vyššia hmotnosť a Renegade sfukuje od začiatku medzi písmenami E a D... Zlaté S-Works gumy.
Mavic Crossmax XL + Maxxis Highroller II 3C MaxxTerra 2.4/27.5 + Sram XG-1195
Edit: toľko majú keď ich meriam v mieste bez dezénu. Keď meriam v najširšom mieste cez dezén, tak majú 58.5
Pedale crankbrother candy 1 ( od predoslych shimano 520 o viac ako 100g lahsie)
Sedlovka sixpack forward 30,9x 400 ( od povodnej iridium lahsia o cca 170g- povodne som nechcel cervenu ale bola v akcii za 27e tak som ju vzal, preto som kupil aj cervene pedale a gripy aby som to ako tak zmysluplne doladil
Ja som kupil tiez dva 29x2.1 v ackii 1+1 a rozdiel takmer 100g, to je podla mna uz fakt dost. Neviem ci do tej akcie dali schvalne jeden ok kus a k tomu druhy nepoadreny alebo neviem co si mam o tom mysliet. Ani netusim ci sa to da vobec zreklamovat.
Taka trosku Magianovska hmotnost