Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Wladix tak som to nemyslel ale nevadí keď sa to tak niekom páči bez toho ...je to každého osobná vec, ja som nikdy nemal potrebu dávať nálepky dole, ale ak ti neladili zo zbytkom bajku
Jasne, ze to slo dole kvoli vizualu a nie hmotnosti. Umyval som bike a zlepenie zabralo asi 5 min navyse. Odvazil som to len ako rypnutie do pana tuto vyssie.
Caute, vie mi niekto poradit nejake lahsie kluky s prevodnikmi na moj cross? Momentalne tam mam entry level kluky Shimano Tourney Fc-M131 ktore su urcite tazke ako ... Rad by som kupil nieco lahsie a kvalitne. Chcem 48/38/28 175mm, 4hran. Som vysoky 2m a vazim nieco cez 100. Vie niekto nieco poradit? Diky.
@bade Aj za katalógové ceny sú pod 900Eur. Dajú sa kúpiť aj pod 800. Sú podstatne lacnejšie a zároveň ľahšie ako napr. vyhlásené Enve. scarinko Bez DPH síce zo zahraničia ako platca DPH nakupuješ, ale DPH predsa odvedieš vo svojej krajine. bimjeam Jazdia sa už roky vo svetovom pohári MTB XCO napr. Julien Absolon, Jolanda Neff, Titouan Perrin-Ganier (súčasný majster sveta XCE), Mathias Flückiger, a ďalší. Súčasné XCO trate pripomínajú skôr Enduro a žiadnemu ráfku nič nedarujú Váhový limit 90kg.
V prípade nehody a nenávratného zničenia ráfku Duke ponúka výmenu za nový z 30% zľavou (http://www.duke-racingwheels.com/garantie-et-crash-replacement/). Moje staršie modely ráfkov Lucky jack dostali za ten čas čo ich jazdím niekoľko nárazov až na ráfik o kameň a okrem drobných škrabancov sú stále 100% funkčné a rovné.
Neviem ako si dať do spotreby karbónový ráfik. To nie je mobil alebo počítač, ktorý využívam na svoju činnosť. Finančáci tu v ČR sú na tieto veci veľmi hákliví. Nechcela by som, aby na mňa nejakí Babišovci "kľakli" kvôli dvom ráfkom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A2Z kotuce prekvapivo tazke.
Neni
Ale aj tak je to kua drahe kedze su to len rafky
V prípade nehody a nenávratného zničenia ráfku Duke ponúka výmenu za nový z 30% zľavou (http://www.duke-racingwheels.com/garantie-et-crash-replacement/). Moje staršie modely ráfkov Lucky jack dostali za ten čas čo ich jazdím niekoľko nárazov až na ráfik o kameň a okrem drobných škrabancov sú stále 100% funkčné a rovné.