Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Nemusíš sa obávať...pri cene toho sedla, aj keby povolilo, tak to musia bez debaty vymeniť kus za kus. Ináč...daj vedieť, ako ti sedí...lebo tvarovo vyzerá veľmi príjemne, možno až pohodlne.
urcite dam vediet... Popravde mne o vahu ani neslo kedze jazdim 150mm teleskop😂... No ten dizajn a tvar je neskutocny... Snad bude aj rovnako pohodlne...
"Plochu" z rozmerov uvedenych vyrobcom nevypocitas.
Vahovy rozdiel pri rovnakych rozmeroch je ani nie ako kusok tycinky, ktoru odhryznes pocas vyjazdu, tak tvoje tvrdenie, ze jedno sedlo je tazke a druhe je lahke , je prehnane.
Mám tu nové kombo
DT Swiss 361 asymetrický ráfik 22,5mm vnútorná 26mm vonkajšia šírka
Náboj predný Novatec D791SB (32) zadný Novatec D792SB (32)
Niple DT Swiss Alu
Špice DT Swiss Revolution
Povodne som mal Crest na 28 Novatec nábojoch ( náboje jazdené cca 9000km bez závady čiže Novatec u mňa spokojnosť) . Crest popraskali po zmene na Arch aj tie popraskali. Ak si dobre pamätám tak váha tam bola 1650g takže som pri tomto novom sete na 32 š*****ch polepšil o 25g Moja váha +-82kg tak dúfam že to už vydrží ak nie tak už iba karbon.
ano nieco okolo tejto vahy. Ano Notubes popraskali a to nejazdim ziadne skoky Inac rozdiel medzi Crestom co ma nejaku vahu 370g a Arch co mal 430 je nula. Uplne rovnake jazdne vlastnosti ziadna vyhoda v podobe rychlosti sa nekonala myslim ze taka pocitova vaha bude -100g aby to clovek aj realne citil v zabere kolesa.
Vdaka za info, a to boli tie MK3? Doteraz som mal vzdy nejake rafiky v cenovej hladine cca 20-30e, hmotnostne cca 500 g a nikdy som nemal problem s praskanim, ak som teda netrafil nejaky sutrak ptiamo, no to bola moja chyba.
Rozmyslal som nad nimi, no asi popozeram nieco ine.
Vyzerá ako Ikon ta váha naznačuje že by bočnica mohla udržať mlieko. To je tento ? - https://www.spoke-store.sk/wtb-nine-line-tcs-light-fast-rolling/?v=10824-12042
Mňa by zaujímala skôr ta 2,1 dozadu teraz si ma kus zneistil čo mám tento rok nahodiť dozadu. Dopredu mám na tento rok jazdené Ikon 3c maxspeed a Sworks renegade ale vzadu som chcel FT gripton avšak toto sa zdá byť tiež slušný kúsok gumy.
infinitipp Ano su to tieto. Bocnice vyzeraju robustne, mlieko podla mna udrzia. Objemovo su medzi Specialized 2.1 a 2.3. Tento rok na nich planujem jazdit suche maratony.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
s karamelovou by som to prezil este, inak mam radsej bez vyplne
ale aby som odpovedal aj na tvoju otazku, ano je to u mna tazke sedlo priklad lahkeho sedla s "vyplnou" https://en.tune.de/produkt/saddle/speedneedle-20twenty.html
ale aby som odpovedal aj na tvoju otazku, ano je to u mna tazke sedlo priklad lahkeho sedla s "vyplnou" https://en.tune.de/produkt/saddle/speedneedle-20twenty.html
Za cenu?
Ked porovnavat vahu sediel, tak nech maju aspon rovnake rozmery, co tieto nemaju
135x260 vs 142x282
135x260 vs 142x282
14% narast plochy je adekvatny 50% vacsej hmotnosti?
Nebud kkt
Vahovy rozdiel pri rovnakych rozmeroch je ani nie ako kusok tycinky, ktoru odhryznes pocas vyjazdu, tak tvoje tvrdenie, ze jedno sedlo je tazke a druhe je lahke , je prehnane.
Tak jo
DT Swiss 361 asymetrický ráfik 22,5mm vnútorná 26mm vonkajšia šírka
Náboj predný Novatec D791SB (32) zadný Novatec D792SB (32)
Niple DT Swiss Alu
Špice DT Swiss Revolution
Povodne som mal Crest na 28 Novatec nábojoch ( náboje jazdené cca 9000km bez závady čiže Novatec u mňa spokojnosť) . Crest popraskali po zmene na Arch aj tie popraskali. Ak si dobre pamätám tak váha tam bola 1650g takže som pri tomto novom sete na 32 š*****ch polepšil o 25g
Rozmyslal som nad nimi, no asi popozeram nieco ine.
Mňa by zaujímala skôr ta 2,1 dozadu
https://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-plast-maxxis-rekon-race-29x225-kevlar-exo-tr-dc-/10888
Maxxis Rekon+ 29x2.80" EXO DC plášť, TR, kevlar
59,99 €
MOC 83,99 €