Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Nikdy nikdy som nepomyslel ze dam za trubku /sedlovka Thomson Elite/ 2530 Sk. Lenze ono je to taka krasna remeselna pracicka ze som nemohol odolat
Vsimnite si inzerciu, su tam sedlovky Th Elite za 2000,- a z mojho Spesla uplne nova a nepouzivana strieborna za 1500,- (pouzival som USE). Predava ale novy majitel. Priemer by som dostavil termoplastovou redukciou (napr. USE), co povazujem za lepsie riesenia, ako priamo do ramu (nie je treba mazat pri styku alu - alu).
Na SLR, SLR XC, SLR XP aj Speedneedle som uz pozeral, otazkou je len zistit, ktore je ako pohodlne. Jazdite niektore z nich? Aj by som to riskol nieco kupit, ak by bol pripadny zaujemca pre pripad, že by sedlo nešedlo.
Spec Avatar som skusal po zlomenine kostrce a nic moc. Toupe je podobneho strihu, naviac su nan zle recenzie ohladom zivotnosti v terene.
To vies, ked nechces papierovy plast...co nic nedrzi, defektuje jedna radost, zvlast ked si to niekto nabombuje na 3.5 - 4...njn. To su potom pekne drzky na maratonoch:P
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som navazil na mojej sedlovke Thomson Elite 31,6/410 - 247g aky ma vyznam cele wcs ?
A ma k tome este nepomerne lepsi zamok, zabudol si skromne dodat
Ja som navazil na mojej sedlovke Thomson Elite 31,6/410 - 247g aky ma vyznam cele wcs ?
no niekedy v buducnosti mozno aj taka bude
No uvidime ako zamok, ale oproti Thomson Elite bola cena tej WCSky niekde inde
Nemam predstavu, kolko?
Vsimnite si inzerciu, su tam sedlovky Th Elite za 2000,- a z mojho Spesla uplne nova a nepouzivana strieborna za 1500,- (pouzival som USE). Predava ale novy majitel. Priemer by som dostavil termoplastovou redukciou (napr. USE), co povazujem za lepsie riesenia, ako priamo do ramu (nie je treba mazat pri styku alu - alu).
Ved jasne, ked neskoro, tak neskoro. Ale nie second hand, ked zhodena z noveho biku
alebo http://www.mountainbiker.at/pages/site/ ... oduct=8792
Ja som vcera pripevnil na zamok mojej WCS sedlovky WTB Silverado SLT titanium - 198g
Spec Avatar som skusal po zlomenine kostrce a nic moc. Toupe je podobneho strihu, naviac su nan zle recenzie ohladom zivotnosti v terene.
...deleno dvomi...
To vies, ked nechces papierovy plast...co nic nedrzi, defektuje jedna radost, zvlast ked si to niekto nabombuje na 3.5 - 4...njn. To su potom pekne drzky na maratonoch:P