Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Samozrejme to je vec čisto o osobnej preferencii a schopnostiach jazdca. Sú ľudia čo si pustia trail plný skokov aj na pevnej sedlovke. Sú ľudia, ktorých dokáže rozskákať až sedlo pustené až na rám. Sú ľudia čo nezídu prírodný trail so sklonom -15% ani so sedlovkou 125mm a musia dolu kopcom tlačiť bicykel. Ja napríklad aktuálne používam 150mm a tešilo by ma 175mm čo je max čo mi vezme rám. Bicykel sa dostane do lepšej ovládateľnosti - samozejme nejedná sa o XCO bicykel..ale na druhom XCO bicykli pri 125mm som zrazu taký nesvoj a vadí mi sedlo. Samozrejme ak niekto jazdí len lesné cesty, tak 50mm stačí. ?
backyfx..tak daj FOX transfer SL...ak nevadí viac ako 500 eur za 7 cm
Tak potom nie je o čom...pozeral som len na R2 a tam čiernu verziu neponúkajú aktuálne pre 27,2 , len Kashimu. Ale tu napríklad na MTBikeri pozerám že majú. Neviem na čo čakáš ? 🤔🤔
Tak potom nie je o čom...pozeral som len na R2 a tam čiernu verziu neponúkajú aktuálne pre 27,2 , len Kashimu. Ale tu napríklad na MTBikeri pozerám že majú. Neviem na čo čakáš ? 🤔🤔
Naco cakam... Stale zvazujem ci je 70mm dost, ci mi to stoji za +400g na biku...
ved si urob čiarku na sedlovke a pred zjazdom zasun a uvidíš.. ja som tak skusil 3x a potom objednal, ale po prvej skuške vidímv pozitívum akurat v strmom technickom, inač mi to na bežne jazdenie ani netreba...
Zihadlo, ty vies lyzovat, vies co je zakladny postoj. Skus si uvedomit ako si bezne v technickom terene ulozeny nad bikom a ci by ten zakladny postoj nemal byt trochu iny ak by si dal sedlo nizsie. Potom skus pojazdit po novom aj po starom a uvidis ci len v strmom zjazde alebo ako teda
fíha, na produktovej foto to vyzeralo trochu inak, ale to má parádne štuple, a ak nie je bočnica z papiera tak to vyzerá zaujímavo
máš to vpredu aj vzadu?
Hej. Ale stále 75mm nie je nikde k dispozícii tak som vzala 100mm, aby bolo na čom jazdiť. Pokiaľ bude neskôr možnosť rada ju s niekým vymením za zdvih 75mm.
Hej, Transfer SL je momentálne najľahšia sériovka. Tá so zdvihom 75mm by mala mať o ešte nejakých 6 - 7g mene. V priemere 27,2mm dokonca iba cca 330g.
Takmer štvrť kila ľahšia ako Rock Shox Reverb AXS A1
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
backyfx..tak daj FOX transfer SL...ak nevadí viac ako 500 eur za 7 cm
Naco cakam... Stale zvazujem ci je 70mm dost, ci mi to stoji za +400g na biku...
máš to vpredu aj vzadu?
Obavam sa ze pri tej hmotnosti z papiera asi bude...
Takmer štvrť kila ľahšia ako Rock Shox Reverb AXS A1