Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
backyfxPocas roka viac krat prezuvam, vozim rozne kombinacie. Nie som ten typ, co hlada svaty gral. Kazdy plast ma svoje vyhody aj slabiny...
Tomu celkom nerozumiem, to ako ked hlasia tri dni prsat a dalsie tri bude mokro, tak na tyzden prezuvas plaste?
Ale comu by som rad porozumel je, ako ich skladujes, resp. ci nejako umyvas od mlieka, teda hlavne patky, lebo na tych byva zaschnute mlieko aj v niekolko mm vrstve a pri dalsom nasadeni nemusia tesnit ako ked su nove, hladke po celom obvode. Teda aspon taku skusenost mam ja.
Zopár vecí z posledných mesiacov
- Orbea SquidLock 3 + Dropper - 78g (neskrátený bowden 63g)
- Bike Yoke Divine 31.6, 125mm zdvih - 463g
- omotávka Pro Sport Control 87g
Ja som bol na začiatku očareny z objemu a váhy tufo plášťov. Tak isto vlastnosti XC11 boli skvelé hlavne smerom dole kopcom držali pekne stopu. Problém začal po pár 100km štuple na zadnom kolese v strede sa začali trhať a strop bol keď kamarát na 3 výjazdoch po sebe rozrezal 3 tufo plášte na bocnici a nedokázal do tmel zalepiť tak ostávala už len duša. Ja som mal výjazd v nedeľu a cca 50km od domu mi začalo sfukovat zadné koleso a cestou domov som ho musel fúkať 3x aby som aspoň prišiel. Žiadnu dieru som nenašiel a tmel nagrcany tiež. Vtedy išiel zadný plášť do smetaka a nahodil som späť Ikony na obe kolesá aj za cenu vyššej váhy. A tam skončila moja cesta s tufom. Btw ešte dodám že žlté nápisy na bocniciach sú po 300km vyšedivene ako keby mali 5 rokov ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tomu celkom nerozumiem, to ako ked hlasia tri dni prsat a dalsie tri bude mokro, tak na tyzden prezuvas plaste?
Ale comu by som rad porozumel je, ako ich skladujes, resp. ci nejako umyvas od mlieka, teda hlavne patky, lebo na tych byva zaschnute mlieko aj v niekolko mm vrstve a pri dalsom nasadeni nemusia tesnit ako ked su nove, hladke po celom obvode. Teda aspon taku skusenost mam ja.
- Orbea SquidLock 3 + Dropper - 78g (neskrátený bowden 63g)
- Bike Yoke Divine 31.6, 125mm zdvih - 463g
- omotávka Pro Sport Control 87g
Co je ta mala krabicka s +/- tlacidlami, z ktorej idu kable?
Racing Ralph 27.5” 2.25” Evolution Pacestar zmes 640g
Hmotnost: 519g
po cestných comtura duo28
a gravel thundero40
pojd na skušku dozadu aj XC14 TR rozmer 2,25/29- slušný kus gumy