Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Fox Transfer SL 27,2 / 70
Snad tych 70mm nieco v zjazde pomoze...
Takze sedlovka vcera odskusana na 100+ km vyjazde a musim napisat: ,,K...A jak som mohol doteraz jazdit bez nej"? V rozbitych zjazdoch neskutocny rozdiel oproti pevnej sedlovke a tych 70mm mi UPLNE staci. Na XC fakt viac ani netreba. Za mna obrovsky palec hore!
schudlo to 450g - prevodnik je nakoniec od sk_wizard ale uz som to zabudol odfotit.
pedale oproti XT 8000 nic moc teda.
povodny salter + paka je 11sp. deore 5120 a paka M8000
Mám taký blbý dojem, že asi aj ja budem musieť ísť do tohto DHR II. Včera som akurát nahodil na skúšku WTB Judge 2,4..má okolo 61mm po nahodení, ale hmotnosť exkluzívnych 1300g Ešte som zvedavý na pocit valivého odporu. Keby to bolo ako pri WTB Verdict, tak by to bolo super.
Dá sa...Nie je to až taký problém. Za posledné obdobie som skúšal Bontrager SE5, Hutchinson Griffus, posledne Dissector. Dissector úplne mimo, ostatné 2 fajn, Bontrager trochu rýchlo šiel dolu. Celkovým problémom ale bol pri všetkých dosť slabý brzdný účinok. Tento DHR II pri niečo málo viac ako 1000g by bol asi fajn riešením. Len ešte je tam otázka zmesi a valivého odporu. Ak nechcem jazdiť to čo mám nad domom, tak je to vždy najskôr hodina a pol presunu po ceste a potom sú traily
scart335 a ty odkedy jazdievaš pravidelne v Malej Fatre? 😮😮 ja som, že si kdesi z Prahy. Mám akési medzery a ešte sa mi zdá nepoznám všetkých čo tu jazdia.
V Prahe pracujem, "bývam" v MT
Ale vďaka HO viacmenej častejšie jazdím Fatru ako v ČR.
Ale aby som nebol OT. Dissector, 27,5 2.4" Dual Exo.
Zatiaľ najlepší plášť v pomere dostatočný grip a valivý odpor. Jazdil som aj DHRII/Ardent/HRII/Aggressor.
Ale dissector zatiaľ vyhráva, v zadu mi nižší grip nevadí a zvládol som na ňom tento rok aj Leogang, Saalbach a Morzine.
Už budem vedieť...mne sa zdá, že si mi to aj vysvetľoval, že si tu kdesi z okolia. Ja budem musieť tiež ten 1300g WTB Judge zas vyhodiť zo zadu. Dnes som to bol testovať a tá hmotnosť je príšerná, plášť nedrží tlak a brzdná schopnosť nič oslnivé.
Pirelli Scorpion XC RC ProWall 29 x 2.20
Deklarovana hmotnost vyrobcom 660g,
navazena 664g u oboch plastov! Za mna teda velky palec hore... A nie, nieje to jeden a ten isty plast ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://yepcomponents.com/podio/?v=928568b84963
Snad tych 70mm nieco v zjazde pomoze...
Takze sedlovka vcera odskusana na 100+ km vyjazde a musim napisat: ,,K...A jak som mohol doteraz jazdit bez nej"? V rozbitych zjazdoch neskutocny rozdiel oproti pevnej sedlovke a tych 70mm mi UPLNE staci. Na XC fakt viac ani netreba. Za mna obrovsky palec hore!
OG-EVKIN FK-007 29er Thru Axle 15x110mm
616g
682 s oskou
pedale oproti XT 8000 nic moc teda.
povodny salter + paka je 11sp. deore 5120 a paka M8000
Vittoria Mezcal 29x2,35 XC-Race 696 g
Ja jazdím Dissectora v obyč Exu s insertom, dá sa všetko keď nie si bravčový a vieš čo je to stopa
Ale vďaka HO viacmenej častejšie jazdím Fatru ako v ČR.
Ale aby som nebol OT. Dissector, 27,5 2.4" Dual Exo.
Zatiaľ najlepší plášť v pomere dostatočný grip a valivý odpor. Jazdil som aj DHRII/Ardent/HRII/Aggressor.
Ale dissector zatiaľ vyhráva, v zadu mi nižší grip nevadí a zvládol som na ňom tento rok aj Leogang, Saalbach a Morzine.
Deklarovana hmotnost vyrobcom 660g,
navazena 664g u oboch plastov! Za mna teda velky palec hore... A nie, nieje to jeden a ten isty plast ?