Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
The show must go on ...
- predstavec Race Face Turbine 35 | dĺžka 32mm | originál 126g vs titanové skrutky 115g
Ahoj, pred časom si ti pridávala nejaké pletené kolesá ktoré mali lanká namiesto š*****v. Už sú nejaké dojmy a skúsenosti? NIe že by som to šiel riešiť, len ma to zajíma Dík
Kristina Ta objimka aj funguje. Ja som tak 2 mesiace dozadu kupoval nieco podobne ultralight a je to makke ako lajno, pri mojich 70kg sa sedlovka pri predpisanom momente neustale zasuvala. Nebezpecna vec, lebo ak sa nasledkom toho vyderie vnutro sedlovej trubky, uz sa zasuvania nezbavis.
jachmel a tvoja bola karbon alebo hlina? ja som mal 7g hlinikovu yuniper, utahovaci moment mala 4nm, ale stacilo aj menej, aby udrzala sedlovku bez zasuvania. jediny problem bol, ze po 2 rokoch praskla z nicoho nic, samozrejme na preteku a hovorim, maximalny utahovaci moment v zivote nevidela..
Kristina Ta objimka aj funguje. Ja som tak 2 mesiace dozadu kupoval nieco podobne ultralight a je to makke ako lajno, pri mojich 70kg sa sedlovka pri predpisanom momente neustale zasuvala. Nebezpecna vec, lebo ak sa nasledkom toho vyderie vnutro sedlovej trubky, uz sa zasuvania nezbavis.
Záleží čo si kupoval a od koho. Problém zasúvania väčšinou nie je v objímke. Pokiaľ to nie je problém nekompatibility rozmerov sedlovky a sedlovej trubky rámu tak to rieši použitie pasty proti posunu. Táto objímka má povolený max moment až 5Nm. To zvyčajne nepoužívam ani na Alu objímkach. Asi na žiadnom svojom bajku nemám sedlovku pritiahnutú viac ako na 3,5 - 4Nm. Na teleskopku je zvyčajne vhodnejší nižší moment inak nemusí chodiť hladko.
Kvalitné a ultralajt Alu objímky robí ešte napr. Bike Yoke (34,9mm pod 8g) alebo New Ultimate. Obe mi fungujú dlhé roky a bez problémov. Ten Yuniper som si netrúfla vyskúšať
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://darimo.eu/en/darimo-sub4-seatclamp
Okolo 100E +- podla toho kde to kupujes,takze neviem ci najdes drahsie cyklo kompomenty ale mozno sa nieco najde
Toto je fakt skoda penazi.
Vypada to skor jak zodrata myska z naboja alebo zo stredu...sup s tym do temy do mrtva
- predstavec Race Face Turbine 35 | dĺžka 32mm | originál 126g vs titanové skrutky 115g
Ahoj, pred časom si ti pridávala nejaké pletené kolesá ktoré mali lanká namiesto š*****v. Už sú nejaké dojmy a skúsenosti? NIe že by som to šiel riešiť, len ma to zajíma
menší priemer má sub 4g
Záleží čo si kupoval a od koho. Problém zasúvania väčšinou nie je v objímke. Pokiaľ to nie je problém nekompatibility rozmerov sedlovky a sedlovej trubky rámu tak to rieši použitie pasty proti posunu. Táto objímka má povolený max moment až 5Nm. To zvyčajne nepoužívam ani na Alu objímkach. Asi na žiadnom svojom bajku nemám sedlovku pritiahnutú viac ako na 3,5 - 4Nm. Na teleskopku je zvyčajne vhodnejší nižší moment inak nemusí chodiť hladko.
Sram GX AXS Lunar + kladky Garbaruk