Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
To akože stoja fakt 4800 € za set keď pozerám na r2-bike? Asi som zaspal v čase. Sledujem skôr žiletky a toto tvoje atakuje potom nemecký lightweight
Tak ono konstrukciou a teda aj tuhostou by to mali byt take "lightweight" do terenu
backyfx, pekne kolieska, urcite pojdu paradne. Len nech sa ti konare a podobne "haluze" vyhybaju, plakal by som keby to po takom nejakom incidente musim opravovat/servisovat.
Tak ono konstrukciou a teda aj tuhostou by to mali byt take "lightweight" do terenu
backyfx, pekne kolieska, urcite pojdu paradne. Len nech sa ti konare a podobne "haluze" vyhybaju, plakal by som keby to po takom nejakom incidente musim opravovat/servisovat.
Zo zaujimavosti som si vygooglil crash replacement:
If your Syncros Silverton SL wheel is irreparably damaged by an accident, you have the opportunity to benefit from favorable conditions when buying a new Syncros Silverton SL wheel. This offer is only valid for the first owner of the wheel up to three years after the official purchase.Depending on the age of the wheels, Syncros offers you the following conditions: In the first year after purchase you will receive a discount of 50% on the official retail price, in the second year 30% and in the third year it is 20%.
Nepride mi to nic extra vzhladom na cenu a (ne)servisovatelnost kolies, ale nastastie ma to nemusi trapit
Viac miesta na druhu fľašu, UDH pätka, závitové stredové a zopár desiatok gramov dole ( na fotke veľkosť L ). Samozrejme hmotnost SWorksu alebo Oizu to nie je, ale to sú aj úplne iné cenové kategórie
Viac miesta na druhu fľašu, UDH pätka, závitové stredové a zopár desiatok gramov dole ( na fotke veľkosť L ). Samozrejme hmotnost SWorksu alebo Oizu to nie je, ale to sú aj úplne iné cenové kategórie
Mas pravdu hmotnost Sworks-u to neni... Moj ma vo velkosti L s patkou UDH 1885g
Alebo ešte skúsiť počkať na chalanov z Berg-u s akými combo vo finále prídu …ako ich poznám, bude to mat okolo 200g a ani cena snáď nebude úplne uletená.
Darimo nie, čo som mal v rukách ich klasické ridy, tak to bolo strašne mäkké ( neporovnateľne napr s fakt tuhými Berg ktoré majú v 760mm 105g a stoja 170€ ).
Takze tých combo od Berg-u by som sa v tomto smere nebál, len ta dostupnosť kedy budú v ponuke je otázna. Ak máš doma Fraser a si s nimi spokojný, tak ich tam daj, ak nie, začni teda zvažovať BA Unit
Darimo nie, čo som mal v rukách ich klasické ridy, tak to bolo strašne mäkké ( neporovnateľne napr s fakt tuhými Berg ktoré majú v 760mm 105g a stoja 170€ ).
Takze tých combo od Berg-u by som sa v tomto smere nebál, len ta dostupnosť kedy budú v ponuke je otázna. Ak máš doma Fraser a si s nimi spokojný, tak ich tam daj, ak nie, začni teda zvažovať BA Unit
Nemam ich doma no nieje problem kupit. Zvazujem to prave kvoli tym kolam ze by to pekne ladilo... Tvar sa mi ale popravde az tak nepaci...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prave toho sa najviac bojim... Ze zaplacem
If your Syncros Silverton SL wheel is irreparably damaged by an accident, you have the opportunity to benefit from favorable conditions when buying a new Syncros Silverton SL wheel. This offer is only valid for the first owner of the wheel up to three years after the official purchase.Depending on the age of the wheels, Syncros offers you the following conditions: In the first year after purchase you will receive a discount of 50% on the official retail price, in the second year 30% and in the third year it is 20%.
Nepride mi to nic extra vzhladom na cenu a (ne)servisovatelnost kolies, ale nastastie ma to nemusi trapit
Ver mi ze ak sa to nahodou stane tak ma to bude trapit viac ako si myslis
keďže ja mám navyše nápis 50PSI tak moje by mali byť ťažšie ako bez nápisu, či?
Mas pravdu hmotnost Sworks-u to neni... Moj ma vo velkosti L s patkou UDH 1885g
hmm dve flaše, 400g dole oproti prvemu ramu L
No počkaj počkaj, to budeš mat asi komplet aj s tlmicom a podobne
Takze treba ešte gramy pripočítavať, napr tento SIDluxe Ultimate Remote 190mm…
Laro22, rátam že marec/apríl ( najneskôr maj ) by to mohlo byt reálne.
cipo, veľmi podobny
Otazka este je ci tam nahodit Bike Ahead UNIT alebo stary Syncros Fraser rajdy...
Nemam ich doma no nieje problem kupit. Zvazujem to prave kvoli tym kolam ze by to pekne ladilo... Tvar sa mi ale popravde az tak nepaci...