Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
quasko ja som to myslel tak že tam má teraz napr XTR kolesá a su aj lahšie,tak isto kluky čo má su na trhu lahšie a tak podobne samozrejme pre Enrica veci jazditelné všetko je to otázka penazí nič viac nič menej
by si sa čudoval Clavi sa jazdi na svetovom pohare v DH. Ale ja som nikde a nikdy nepovedal že tie Clavi su moje 950 Eur viem aj inde umiestniť a k tomu ja a novodur ee
a terz k tvojej otázke namiesto FRM by som dal Tune ak ti nevadi 4 hran alebo potom six ale na ten six kupis iba ich Ti osku a je kuravsky draha.
FRM vo mne za tie roky čo poznám ludí čo od nich jazdili veci nevzdudzuje doveru bláznivý Taliani.
vyzera to ako 19tka kluc z autodielne a na tom vrtula z cias Stefanika. Okrem toho pre Enrica nic, kluky ma starsie XTR a neni ochotny menit ani za novsie XTR lebo tie stare su krajsie. Takze na klukach opat nic neusetrime
pekne a lahke mozu byt, ked v jednom davnom teste vo vele dopadli v tuhosti priblizne ako alivia (ak nie horsie). bolo to sice par rokov dozadu ale nemyslim ze by sa toho vela zmenilo
kua by ma zaujimalo jaky slon dokaze rozoznat tu tuhost kluky pri realnom slapani.. to bude asi ten ktory roztrhne aj retaz vlastnou silou..
...no urcite skor sa daju pocitit rozdielne tuhosti kluk ako par desiatok gramov v hmotnostnych rozdieloch
Pri vybere kluk je pre mna tuhost hlavnym ukazovatelom...a aj keby tie TUNE kluky stali polovcu z toho co stoja, nekupil by som ich....nehovoriac o tom ze vypadaju otrasne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://bicy.cz/katalog/obrazky/tune-vaha.1721.jpg
uz som to nasiel
Jasne ale Eno je "komercak" z XTR ani z FOX vidle neupusti a ten zbytok to su uz vsetko gramiky ultradrahe mozno zakazkove veci.
Clavicula ako mas ty je podla mna len do vitrinky
a terz k tvojej otázke namiesto FRM by som dal Tune ak ti nevadi 4 hran alebo potom six ale na ten six kupis iba ich Ti osku a je kuravsky draha.
FRM vo mne za tie roky čo poznám ludí čo od nich jazdili veci nevzdudzuje doveru bláznivý Taliani.
Sunrace FCMX:
vaha 771g
XTR ma 770g
Zaujimala by ma cena....
http://www.bicy.cz/katalog/obrazky/tune ... b.1071.jpg
...no urcite skor sa daju pocitit rozdielne tuhosti kluk ako par desiatok gramov v hmotnostnych rozdieloch
Pri vybere kluk je pre mna tuhost hlavnym ukazovatelom...a aj keby tie TUNE kluky stali polovcu z toho co stoja, nekupil by som ich....nehovoriac o tom ze vypadaju otrasne