Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Tomas11 Ďakujem ti, že si svoje vyjadrenie formuloval ako "mne sa nepáči" a nepoužil si obľúbený výraz "je to hnus"
Teraz si nie som úplne istý, či si robíš srandu alebo to myslíš vážne... Ak vážne, tak ďakujem, snažil som sa
Vzhľad je samozrejme subjektívna záležitosť, iní to kľudne môžu brať ako najväčší klenot. Samozrejme, uznávam a dávam patričný kredit tomu, že je to carbon, frézovaný hliník, či iné "ušlachtilé" materiály a spracovania, no cez to všetko mi to na MTB vôbec nepasuje. Na nejaké vyslovene aero cesťáky ešte budiž, no na MTB sa mi to vyslovene nehodí. Rovnako ako aj tie plné prevodníky s wattmetrom, i keď tam to asi veľmi inak spraviť nejde. Možno by som si na to ale zvykol, ak by sa to stalo trendom
Tomas11 Poďakovanie som myslela vážne a nie sarkasticky. Stotožňujem sa aj s tvojím názorom, že vzhľad je subjektívna záležitosť. A preto som bola rada, že si svoj názor vyjadril spôsobom, že tebe sa to nepáči a nie že to všeobecne škaredé.
bol rozhovor s odbornikom na karbon, kritizoval drziaky na flase a prevodniky.
ze karbon na toto nie je stavany, rychlo sa to znici.
pokial teda zuby nie su kovove, zvysok moze byt karbec. vid tdf bajky
jachmel Keďže mám niekoľko bajkov, ktoré striedam, vôbec som sa nehodlala uvádzať nič ohľadom životnosti. Odpovedala som iba na otázku a účelom zverejnenia foto prevodníka bol iba ako optický príklad ľahkého plného prevodníka. Čítajme s porozumením. Skús si prosím ešte raz prečítať môj príspevok. Ak sa cítiš podvedený, alebo účelovo zavádzaný je to IMHO iba tvoj osobný problém.
Prehľad od AI
Carbon chainrings ty*****lly last between 6,000 and 10,000 miles, but this can vary based on factors like riding style, maintenance, and the specific product. Some riders have reported getting as little as 2,500 miles, while others have seen them last over 10,000 miles.
copyrightcdn.mos.cms.futurecdn.net cdn.mos.cms.futurecdn.net
ja som konkretne narazal na toto..
keby karbon bol mega vhodny na zuby, asi by si pretekari co riesia doslova kazdy gram, dali tiez karbonove zuby.
ale toto su kovove vlozky.
ich tim si moze dovolit hadzat do kosa diely, aj keby vydrzali len jeden pretek. no napriek tomu zuby su z kovu.
nejde o hejt len sa snazim pochopit kde je ta zivotnost..
pretekári naozaj neriešia každý gram, keďže je stanovený dosť vysoký limit minimálnej hmotnosti bajku .... napríklad aj preto jazdia aj kopce na aero bikoch, lebo neriešia každý gram
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Teraz si nie som úplne istý, či si robíš srandu alebo to myslíš vážne... Ak vážne, tak ďakujem, snažil som sa
Vzhľad je samozrejme subjektívna záležitosť, iní to kľudne môžu brať ako najväčší klenot. Samozrejme, uznávam a dávam patričný kredit tomu, že je to carbon, frézovaný hliník, či iné "ušlachtilé" materiály a spracovania, no cez to všetko mi to na MTB vôbec nepasuje. Na nejaké vyslovene aero cesťáky ešte budiž, no na MTB sa mi to vyslovene nehodí. Rovnako ako aj tie plné prevodníky s wattmetrom, i keď tam to asi veľmi inak spraviť nejde. Možno by som si na to ale zvykol, ak by sa to stalo trendom
Zatiaľ nie som 100% presvedčená, že FA chcem na niektorom svojom bajku. Ako tu čítam tie osobné recenzie tak tomu dám ešte nejaký čas.
pri 120kg chlapovi by zuby urobili chrum v kopci a bolo by vybavene.
ze karbon na toto nie je stavany, rychlo sa to znici.
pokial teda zuby nie su kovove, zvysok moze byt karbec. vid tdf bajky
FA je super pri vykone v terene. Nie je to na vozenie…
A ten prevodnik degraduje casom alebo najazdenymi kilometrami? Lebo ak kilometrami, tak udaj o "roku" je bezpredmetny a ucelovo zavadzajuci.
odpoved foristky: Karbonový prevodník Gemini Rigel aj po roku spoľahlivo "prevodníkuje".
Ked toto nebola reakcia na otazku ohladom zivotnosti, tak potom sa strasne ospravedlnujem.
Lebo je samozrejme logicke, ze ked sa bavime o hmotnosti a vizuale, pouzijeme slova o spolahlivosti po urcitom case
Carbon chainrings ty*****lly last between 6,000 and 10,000 miles, but this can vary based on factors like riding style, maintenance, and the specific product. Some riders have reported getting as little as 2,500 miles, while others have seen them last over 10,000 miles.
Toto vyplul gogel..
ja som konkretne narazal na toto..
keby karbon bol mega vhodny na zuby, asi by si pretekari co riesia doslova kazdy gram, dali tiez karbonove zuby.
ale toto su kovove vlozky.
ich tim si moze dovolit hadzat do kosa diely, aj keby vydrzali len jeden pretek. no napriek tomu zuby su z kovu.
nejde o hejt len sa snazim pochopit kde je ta zivotnost..
Preco nechapes, ze 6.8kg je limit? Vedeli by postavit aj 5kg bajky, ale nemozu.
Mate nieco na vahu chlapci? Tak sem s tym. Inak sup do inej temy.
To vsetko spravili aby ten bike prave dokazali dostat na tych 6,8kg...