Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Zvazili sme na kamosovej vahe, dost ma hmotnost zaskocila (negativne). Doma na analogovej vahe som skusal povazit a zdalo sa mi, ze vazia nieco nad 600, tak neviem...
mozem potvrdit vaha vazi dobre ja som si vazil doma sedlo co vcera vazil filo18 a hmotnost sedi.
Nooo tmax ktoze sa mi smial ze mam tazke plaste co maju az 600g
filo18: Tvoja vaha sa mi naozaj nepaci. * jakub023: Smejem sa stale. roman: gááá gááá
*Doma som na analogovu vahu nahodil najprv plast Maxxis Advantage. Ukazala nejaku hmotnost. Potom som na nu polozil Flyweight a tiez vaha ukazala nejaku hmotnost. Obe som si zapisal. Potom som urobil ich rozdiel, pricom som vychadzal z predpokladu, ze aj ked vaha zle vazi, tak rozdiel bude stale ten isty. Vysiel nieco nad 100g (mozno 100, mozno 105, mozno 110). Cize ak by Ad vazil 720, potom by musel Fl vazit 600g. A zeby kevlarovy (moj je drot) aj ked je 1.95 oproti 2.1 vazil polovicu (od vyrobcu 330)?! No som zmateny. Ale uznavam, bike otazel.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
keby ti vaha ukazala 21, tiez by si ich obzobal o 1 gram
heeej mooooooooore to je myslim moje ne?
no radsej ti nenapisem vahu sedla co mam teraz takze odlahcim tak ci tak
ale nie je najlahsie to sa musi uznat
určite je presnejšia ako analogová
Nooo tmax ktoze sa mi smial ze mam tazke plaste co maju az 600g
jj aj mne sa smial sa mi zda
WTB Laser V
pre niktorych gramarov hrad core
jakub023: Smejem sa stale.
roman: gááá gááá
*Doma som na analogovu vahu nahodil najprv plast Maxxis Advantage. Ukazala nejaku hmotnost. Potom som na nu polozil Flyweight a tiez vaha ukazala nejaku hmotnost. Obe som si zapisal. Potom som urobil ich rozdiel, pricom som vychadzal z predpokladu, ze aj ked vaha zle vazi, tak rozdiel bude stale ten isty. Vysiel nieco nad 100g (mozno 100, mozno 105, mozno 110). Cize ak by Ad vazil 720, potom by musel Fl vazit 600g. A zeby kevlarovy (moj je drot) aj ked je 1.95 oproti 2.1 vazil polovicu (od vyrobcu 330)?! No som zmateny. Ale uznavam, bike otazel.