Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
raver to nie su rozumy mal som podobnu skusenosť s týmy kvazi 300g maxxisami v porovnaní s FF aj tie su užšie ako 2,0 tieto som ale na živo ešte nevidel a preto si aj ja myslím že to nebude iné ako pri porovnaní FF a flyghtweitov či ako sa to píše veď ak by si mal čas a možnosť nahoď a zmeraj s FF 2,0
Peter určitre sa na tom dá jazdiť lebo FF tam maju ešte nenej vzorku ale iba na suchu ako náhle len troška zaprši aspoň u tých FF tak tencuješ tanec kozákov
Tak samozrejme su to "uzofky" s nizkym vzorkom (vyska vzorku je okolo 2mm) a treba k nim aj tak pristupovat Proste Maxxis sa chce pysit najlahsim MTB plastom na svete, co samozrejme z marketingoveho pohladu neni zly tah
rasto: Co chces konkretne zmerat? V zabalenom stave ako je na fotkach je sirka dezenu 50mm, sirka celeho plasta je +/- 120mm
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Maxxis Maxxlite 285 26x2.00 - 284g
Neviem, ci sa na tom aj da jazdit, ale s takymi plastami by som snad pokoril aj 10kg hranicu.
rasto: Co chces konkretne zmerat? V zabalenom stave ako je na fotkach je sirka dezenu 50mm, sirka celeho plasta je +/- 120mm
Nejake prototypove vzorky vratane obutia su tu: http://weightweenies.starbike.com/forum ... hp?t=41083
Teraz jazdim WTB NanoRaptory DNA 26*2.1
Napriek tomu, ze mi doma "zavadzia" asi 10 dalsich plastov FFka medzí nimi nie su - od Schwalbe mam len RR 2.1
Predpokladana koncova cena plastu Maxxlite 285 by mala byt 70,-USD /1.400,- SKK
http://www.bike-discount.de/shop/k421/a ... 62-gs.html
http://www.bike-discount.de/shop/k421/a ... 2-sgs.html
sorry za OT.
kde si kupil kcnc motyle?