Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
moja nová sedaňa na bike to že má o 9g viac ako je na boku napísané, už ani neriešim, to že Selle Italia o váhach iba kecá, na to som si už časom nejako zvykol
moja nová sedaňa na bike to že má o 9g viac ako je na boku napísané, už ani neriešim, to že Selle Italia o váhach iba kecá, na to som si už časom nejako zvykol
no aj toto je forma odlahčovacieho tuningu starý poťah išiel do kytek, vozil som ho bez polstrovania týždeň a moje zistenie je, že ak prdel chce, zvykne si na všetko, dokonca aj na holý karbon, každopádne sedaňa aj s novým poťahom poputuje na zimák
som zvedavy co na ne povies, zatial som cital asi 10 nazorov, z toho 100% negativnych
Posli link, kde si tie nazory cital. Co im vycitaju? Ja som cital snad len jeden negativny (zlomenie), ostatne pozitivne. Dvaja kamosi ich jazdia (zakl. model) cca 1 - 2 mesiace a zatial spokojnost.
vycitaju im volu v kufroch, niekde na WW to bolo uz davnejsie
Aha, uz rozumiem. Stretol som sa s tym na zahranicnych forach. Pri tychto pedaloch je totiz treba volu vymedzit dodavanymi podlozkami (0.5, 1.0, 2.0 mm) pod kufrom tak, aby okolita podrazka prave dosadla na telo pedala, ked je nacvaknuty. Ako som pochopil zo zahranicnych for, mnohi bikeri su totalni technicki analfabeti a nevedeli to spravit. Preto LOOK uz priklada okrem standardneho navodu este jeden graficky, nazorny a prehladny (aj pre debi..ov ), ako to spravit. Stretol som sa na mtbr fore aj s tym, ze priamo zastupca Look-u v USA to na fore vysvetloval. Pre nasinca ziaden problem . Na druhej strane vsak vidim vyhodu v tom, ze kridelka zamku nedosadaju priamo na podrazku tretry ale na podlozku a nenicia ju, ako u EggBeaters a trochu aj Time XS (v sete su pribalene aj rezervne podlozky stejnej hrubky pre pripad opotrebovania, naozaj niet co vytknut). Toto uz mam nastavene a pocitovo je to OK, rovnako aj vypinanie, ale az realna jazda to potvrdi/vyvrati. Este sa moze vyskytnut nekompatibita podrazky tretry (okolitej gumy) a tela pedalu, nebudem to podrobne popisovat, ale ostry noz pomoze. Ako obvykle, nasadil som len jeden pedal, aby som mohol priamo porovnavat s tym (osvedcenym) na druhej nohe. A poviem Ti, ze ked som pred casom ku lavemu Time XS hodil na pravu nohu opat PD-M959 (kvoli odhalovaniu inej priciny), bol to velky rozdiel (prilis vela minusov pre Shimano ).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Buď rad, moje ma 155g
Takze, c.1: Fizik Gobi K:ium (2007) - 254 g
Hmmm, akesi povedome
som zvedavy co na ne povies, zatial som cital asi 10 nazorov, z toho 100% negativnych
Posli link, kde si tie nazory cital. Co im vycitaju? Ja som cital snad len jeden negativny (zlomenie), ostatne pozitivne. Dvaja kamosi ich jazdia (zakl. model) cca 1 - 2 mesiace a zatial spokojnost.
Aha, uz rozumiem. Stretol som sa s tym na zahranicnych forach. Pri tychto pedaloch je totiz treba volu vymedzit dodavanymi podlozkami (0.5, 1.0, 2.0 mm) pod kufrom tak, aby okolita podrazka prave dosadla na telo pedala, ked je nacvaknuty. Ako som pochopil zo zahranicnych for, mnohi bikeri su totalni technicki analfabeti a nevedeli to spravit. Preto LOOK uz priklada okrem standardneho navodu este jeden graficky, nazorny a prehladny (aj pre debi..ov