Ahojte, prosim vas o radu. Vybral som si na tuto sezony hutchinson toro 29, ale ked som videl hmotnost tak ma to trosku zarazilo. Chcel som trosku lahsie (cca 550-600) ale s rovnakymi vlastnostami ako Toro. Exisruju vobec nejake lahsie? Mal som RR a NN a tie uz nechcem. Na kamenoch som casto dostaval defekt. Teraz mam vigilante, no tie maju nad 1kg. Dakujem
No podla mna je prave Toro hmotnostou celkom v pohode....cca 700g u agresivneho vzoru nie je zla hodnota - myslim tu tubeless ready verzie. Tazko budes zhanat podobnu gumu vo vahe 550-600 g a ak najdes tak to bude riadny papier.
tak ako imro píše to je tlr a vzorok do blata dobrá hmotnosť, jednu sadu mám v dielni, len 2,0 je dost uzka, hadimrška ledva 45mm, odporučam kupit radšej širšie....
no a širšie budú mať 800g a to je už jak guma na traktor...Vittoria Barzo (650g) ak chceš rýchlejšie resp. Vittoria Goma (750g) ak poriadnu gumu na endurko...
no upresnim to ta šírka 45mm je ma 2,15ku teraz som po pozrel v sklade... takže určite 2,25ku ber aj ked katkova volba je zaujmavá aj dezen aj hmotnosť
Dik, ja som to cital a na zaklade toho som sa rozjodol to vyskusat na tuto sezonu. Vybrat je jedna vec, ale kde kupit je druha. Na stranke hutchinson je jedina verzia 2.25 a prave tu by som vyskusal.
neviem,aky mas cenovy limit, ale skus pozriet aj vredestein black panther alebo black panther xtrack. nasiel som ich v akcii na jednej ceskej
stranke a aj s postou vychadzali na 30 eur zhruba za kus. a vydrzia toho fakt vela, aj na kamenoch, trosku horsie sa odvaluju na ceste (xtracky), ale drzia vyborne na vsetkom. vyborne univerzaly a aj co sa zivotnosti tyka su vyborne
Ten plast vydrží fakt všetko. Ja ho mam 27.5/ 2.25. Jedine kde som sa skoro zabil bol mokrý asfalt. Ale inak držal na každom podklade úplne super. Dokonca aj sneh a ľad sa dal na nich pekne jazdiť
A to o ktorom teraz píšeš? Toro alebo black panther? Ak toro, tak ako sa ti pozdáva jeho rýchlosť? Ja mám teraz vigilante a tomu fest trvá pokoaľ sa rozbehne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.vittoria.com/tire/goma/
Tu to mas aj s fotkami... http://www.mtbiker.sk/clanky/7903/test-plaste-hutchinson-python-2-a-toro-univerzalne-kombo-skoro-na-vsetko.html
stranke a aj s postou vychadzali na 30 eur zhruba za kus. a vydrzia toho fakt vela, aj na kamenoch, trosku horsie sa odvaluju na ceste (xtracky), ale drzia vyborne na vsetkom. vyborne univerzaly a aj co sa zivotnosti tyka su vyborne