Dobry den, mam problem s hydraulickymi brzdami - brzdove dosticky su prilis blizko pri sebe a nedaju sa ani roztiahnut pri nestlacenej brzdovej packe. Ma niekto prosim radu ako to doma opravit?
piesty asi nie su zaseknute, ked som vybral brzdu a stlacil packu tak sa piesty uplne spojili a po uvolneni vratili do povodnej (prilis uzkej) polohy. Rozmyslal som ze ci by nestacilo vypustit trocha mineralneho oleja z obvodu mozno je to pod prilis velkym tlakom a tlaci to na piesty.
Mam jeden problem s mojimi hydraulickymi brzdami ked silnejsie zabrzdim pri jazde tak to vydava zvuk ako keby brzdove dosticky sa zachytavali o tie diery na brzd. kotuci mozno to je aj tym ale niesom si isty viete co to je?? A viete mi poradit co stym??Mam kupit novy brzdovy kotuc?? diiky za napady
Mam jeden problem s mojimi hydraulickymi brzdami ked silnejsie zabrzdim pri jazde tak to vydava zvuk ako keby brzdove dosticky sa zachytavali o tie diery na brzd. kotuci mozno to je aj tym ale niesom si isty viete co to je?? A viete mi poradit co stym??Mam kupit novy brzdovy kotuc?? diiky za napady
No co sa tyka opotrebenia platniciek tak cely bicykel je asi 3 tyzdne stary a aj platnicky som pozeral a su v perfektnom stave niesu sklovite a dosticky este maju svoju hrubku dalej znacky su Giant (onieco nissia rada ako shimano) pre zmenu to uz robia obidve brzdy predna,zadna
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
takto som to myslel aj ja....ale davaj pozor aby si neposkodil platne alebo piesty..opatrne
Našťastie mi toto fórum pomohlo
Mam jeden problem s mojimi hydraulickymi brzdami ked silnejsie zabrzdim pri jazde tak to vydava zvuk ako keby brzdove dosticky sa zachytavali o tie diery na brzd. kotuci mozno to je aj tym
Mam jeden problem s mojimi hydraulickymi brzdami ked silnejsie zabrzdim pri jazde tak to vydava zvuk ako keby brzdove dosticky sa zachytavali o tie diery na brzd. kotuci mozno to je aj tym
ake mas brzdy? znacku atd.
Preco, aj tieto brzdy mam a som s nimi uplne spokojny, brzdia ako maju, zatial bez poruchy a mam ich 2 roky.